Doosjes als traktatie of cadeau

Een doosje is een ideaal geschenkje voor je gasten. Je kan ze vullen met snoep, taart, of leuke kleine geschenkjes. Leg de geschenkjes klaar bij het afscheid, de garderobe of bij de uitgang zodat de gasten hun bedankje eenvoudig mee naar huis kunnen nemen. Versier het bedankje met leuk lint, een gepersonaliseerde sticker of een kaartje met een korte persoonlijke boodschap om het echt helemaal compleet te maken.

Met onze traktatiedoosjes en taartdoosjes geef je je gasten meer dan een herinnering mee aan je speciale dag  Verpak de lekkerste trouw bedankjes met onze bedankdoosjes voor bruiloften. Alles voor je huwelijk heeft een volledige selectie, van stijlvolle eenvoudige decoratie tot schattige themadoosjes. Onze mooie bedankdoosjes kunnen tevens gepersonaliseerd met elk mogelijk thema.Er is voor iedereen het juiste doosje, van de doe-het-zelf bruid tot de meest efficiënte evenementenplanner. Originele bedankjes voor elk special evenement.

Bedankjes zelf maken met cadeau doosjes

Met deze leuke cadeau doosjes kunt u bedankjes zelf maken, geweldig voor creatieve mensen De mooie bedank doosjes hebben een sierlijk design. De geschenkdoosjes zorgen voor een mooie presentatie van uw huwelijks presentjes. Vul ze met traditionele amandelen, chocolade dragees of een leuk klein aandenken voor een kleine verrassing. Verkrijgbaar in verschillende modellen.

Onze doosjes zijn er in verschillende maten en vormen om allerlei bedankjes in onder te brengen. Onze 5 x 5 zijn geschikt voor kleine souvenirs zoals chocolade, amandelen of zelfs drijvende kaarsen. Je kan ook grotere dozen, taartdoosjes en wijndozen vinden.

Wanneer je onze doosjes bestelt bespaar je geld voor de kleine lekkernijen die naar binnen gaan. Haal het meeste uit je bruidstaart door de vreugde te delen met onze taartdooosjes. Of kies ervoor om je gasten naar huis te sturen met een speciaal cadeau in een zakje of doosje.

Ook voor de kinderen is een doosje met snoep heel leuk. Denk bijvoorbeeld ook chocolade hartjes of pepermunt.

Doosjes voor het maken van bedankjes voor bruiloft, geboorte, doop, communie en zo veel meer… Een leuk bedankdoosje in vele kleuren en maten verkrijgbaar. Verras je gasten met een leuk bedankje.

Winkel onze uitgebreide collectie betaalbare cadeautasjes en dozen voor bruiloften hier op allesvoorjehuwelijk.nl