Doosjes

Kleine doosjes voor al je verpakkingen

Wil je dozen kopen en ben je op zoek naar de perfecte manier voor de verpakking van je product, kleine cadeaus of promotionele bedrijfsartikelen? Ons aanbod doosjes van karton zijn in verschillende stijlen, kleuren, formaten en met of zonder bedrukking te bestellen. Ook bieden wij de mogelijkheid om stickers in klein formaat te laten maken of het doosje eventueel te laten bedrukken in onze winkel en magazijn.

Kleine kartonnen doosjes worden gebruikt voor het verpakken van kleine producten maar als je duurzamer materiaal voor je artikelen wilt bestellen, dan zijn plastic dozen of luxe kartonnen dozen misschien meer je stijl. Dan kun je een transparant doosje met inzet of een klein kartonnen doosje met deksel of venster kopen..

Hoe kies je het perfecte doosje

Welke type doosje past het beste bij je product? Wil je gewoon een doosje van karton of iets anders? Hier is een gids om je te helpen de perfecte maat doos van karton te bestellen.

1. Denk over het formaat van de kartonnen dozen. Zal het groot genoeg zijn voor wat je erin wilt doen?

2. De vorm van de kartonnen dozen. Is een traditionele rechthoekige vorm goed, of heb je liever iets uniekers?

3. De kleur en ontwerp van je dozen. Wilt je iets dat neutraal is? Of wil je iets dat kleurrijk en levendig is?

4.Heb je de kleur gekozen van de doos, dan is het tijd om te denken over textuur en afwerking. Kies je iets dat glanzend of mat karton is? Gladde of ruwe dozen?

Met deze tips zal je zeker het perfecte formaat dozen voor jouw verpakkingen gemakkelijk vinden! Heb je toch meer wensen of nog hulp nodig, stuur ons een e mail en wij helpen onze klanten graag verder.

Kleine traktatie doosjes voor kinderen om uit te delen

Op zoek naar inspiratie om ervoor te zorgen dat het verjaardagsfeestje van je kind een hit wordt? Maak leuke traktatie doosjes voor alle kinderen! Deze kleine kartonnen doosjes kunnen gevuld worden met snoep of met cadeautjes.

Bovendien zijn sommige kleine doosjes doorzichtig, zodat de kinderen kunnen zien wat erin zit. Zorg ervoor dat je een aantal stuks van verschillende kleine en grote kartonnen doosjes aanlegt, dan wordt elke verjaardag een groot feest!

De perfecte cadeau doosjes voor bedankjes

Met kleine cadeau doosjes kun je zelf je bedankjes maken. De kleine doosjes van plastic of kleine kartonnen doosjes kraft, zorgen voor een mooie presentatie van je huwelijks presentjes. Vul de verpakking met verschillende snoepjes of een leuk klein product als aandenken voor een grote verrassing. Ook voor kinderen zijn kleine doosjes met snoep leuk.

Je kan de doosjes ook bij ons laten bedrukken of mooie stickers laten maken voor de finishing touch.

Kleine doosjes voor het maken van bedankjes voor bruiloft, geboorte, doop, communie en zo veel meer… Een leuk bedankdoosje in vele kleuren en maten verkrijgbaar. Verras je gasten met leuke gevulde kleine doosjes als bedankjes.