Papieren Theeroosjes Bruiloft decoratie

Deze papieren theeroosjes zijn een van onze meest populaire papieren bloemen en zijn bij uitstek geschikt voor het versieren van huwelijksbedankjes of als een rozenkern in tule bedankjes. Theerozen worden vaak gebruikt om uitnodigingen of plaatskaartjes te versieren. Deze papieren bloemen zijn omgeven door een klein groen blad op een draadstam.

Rozen worden vaak gebruikt bij bruiloften omdat zij liefde en passie symboliseren. Deze roosjes zijn budget vriendelijk tegenover echte bloemdecoraties die redelijk kostbaar zijn. En het leuke is dat ze zeker voor de duur van de dag mee zullen gaan zonder dat ze verwelkt raken! Je kan de roosjes zelfs hergebruiken voor toekomstige evenementen of ze gewoon in je huis laten zien.

Versiering Trouwlocaties

Je kan theerozen gebruiken om je trouwlocatie op verschillende manieren te decoreren. Ze zijn snel en eenvoudig te verwerken in bloemstukken, bedankjes en andere speciale accenten. Deze delicate theerozen zijn gemaakt van papier van hoge kwaliteit in de meest verbluffende tinten. De bloemblaadjes contrasteren prachtig met de groene papieren blaadjes. De papieren theerozen zijn perfect voor bijna elk bruiloftskleurschema of -thema.