Bruid en Bruidegom Doosjes (10st)

4.90

  • *Kies het doosje

  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

De Bruid en Bruidegom Doosjes zijn perfect om je huwelijksfeest een stijlvolle en persoonlijke touch te geven. Deze doosjes zijn ontworpen voor zowel de bruid als de bruidegom en zijn ideaal voor het presenteren van bedankjes, snoepjes en andere kleine verrassingen.

Het doosje voor de bruidegom is elegant en klassiek, met een zwarte kleur en een bijpassende zwarte vlinderdas. Het doosje voor de bruid heeft een prachtig wit ontwerp met grijze details, die perfect passen bij haar schitterende witte jurk.

Gemaakt van hoogwaardig materiaal zijn deze doosjes zorgvuldig vervaardigd om je speciale dag te verrijken. Ze zijn uit voorraad leverbaar, zodat je ze snel in huis hebt voor je bruiloft. Creëer een onvergetelijke ervaring voor je gasten door de doosjes te vullen met lekkernijen, kleine geschenken of andere attenties.

De Bruid en Bruidegom Doosjes zijn individueel verkrijgbaar tegen een betaalbare prijs. Voeg een persoonlijk tintje toe aan je bruiloft en bedank je gasten op een unieke en gedenkwaardige manier.

Doosje

Bruid
Bruidegom