Bedankjes

Bedankjes voor elke gelegenheid

Er zijn weinig dingen die meer voldoening geven dan een goed getimed bedankje. Of het nu een bedankje is voor een feestelijke gelegenheid zoals een communie feest, of je zoekt een leuk aandenken om je collega’s te bedanken, bedankjes kunnen een wereld van verschil maken.

Natuurlijk kan het lastig zijn om te weten welk bedankje je geeft en hoe je bedankt. Daarom hebben we deze handige lijst voor een klein cadeautje voor alle gelegenheden samengesteld. Dus de volgende keer dat je iets te vieren hebt, geef dan leuke cadeautjes uit te delen.

En wil je een bedankje zelf maken, dan hebben wij ook snoepjes en chocolaatjes in ons assortiment, geschikt voor elk feestje!

Bedankjes voor je bruiloft

Bruiloft bedankjes zijn zo’n belangrijk onderdeel van het trouwproces – en toch worden ze vaak over het hoofd gezien. Je gasten bedanken voor hun giften en aanwezigheid is een hoffelijke manier om je waardering te tonen. Er zijn honderden verschillende bruiloft bedankjes, dus hoe weet je welke je moet kiezen?

Nou, gelukkig voor jou hebben wij het werk gedaan en zoals je in onze lijst kan zien ben je op de juiste plek voor de leukste, meest stijlvolle en originele huwelijksbedankjes die er voor de bruiloft zijn. Of je nu op zoek bent naar persoonlijke bedankjes of iets uniekers, wij hebben de leukste bedankjes met persoonlijke tekst of wens voor je geregeld. Dus waar wacht je nog op? In ons assortiment vind je de beste selectie huwelijksbedankjes!

Geboortebedankjes voor de babyshower

Een van de belangrijkste aspecten van elke babyshower zijn de Geboortebedankjes. Zonder hen zou het evenement niet compleet zijn. Dus bedank je familie en vrienden met een origineel bedankje, hoe kun je ze anders laten weten hoezeer je hun cadeaus en goede wensen waardeert?

Wij hebben een grote verscheidenheid aan originele babyshower bedankjes waaruit je kunt kiezen. Je kunt onze babyshower bedankjes personaliseren zodat de geboortebedankjes jouw unieke stijl en persoonlijkheid uitdrukken.

En vier je later de eerste verjaardag of gaat de baby voor communie, ook deze originele bedankjes zitten tussen onze artikelen.

Hoe bestel je bedankjes

Bedankjes bestellen kan een ontmoedigende taak zijn, maar met een paar eenvoudige stappen kun je het snel en gemakkelijk voor elkaar krijgen.

Als nieuwe klant begin je met het aanmaken van een account op de site. Daarmee kun je de status van je bestelling, klantenservice informatie in je e mail berichten bekijken en je bestelgeschiedenis bijhouden.

Selecteer vervolgens de bedankjes die je wilt bestellen. Je kunt kiezen uit verschillende ontwerpen, kleuren en stijlen om het perfecte bedankje te personaliseren voor je speciale gelegenheid. Tot slot kun je sneller afrekenen door je accountgegevens te gebruiken om het formulier in te vullen.

Een account heeft vele voordelen, bekijk bestelling en verzendstatus en bekijk bestelgeschiedenis. Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je gemakkelijk bedankjes bestellen zonder gedoe. Je kunt je op onze nieuwsbrief Inschrijven Stay inspired

Onze blog