Champagneglazen graveren bruiloft

De champagne toost is één van de belangrijkste momenten van de huwelijksdag. Dus zorg ervoor dat je een mooie set champagne glazen hebt. Bij Alles voor je Huwelijk kun je luxe champagneglazen graveren voor je bruiloft en vind je glazen waar je indruk mee maakt! Bovendien hebben veel van onze glazen bijpassende taartscheppen dus kijk ook eens naar die sets. Wil je champagneglazen graveren, bekijk dan onze opties.

Wanneer laat je champagneglazen graveren

Champagneglazen worden vaak gegraveerd als een speciaal geschenk voor een geliefde. Maar bij welke gebeurtenis laat je champagneglazen graveren? Hier zijn enkele gelegenheden die perfect zouden zijn voor het laten graveren van champagneglazen.

1. Een jubileum – Champagneglazen zijn een geweldig cadeau voor een huwelijksverjaardag, vooral als het een mijlpaalverjaardag is zoals de 25e of 50e!
2. Een verjaardag – Wat is een betere manier om iemands verjaardag te vieren dan met een gegraveerd champagneglas?
3. Kerstmis – Champagneglazen zijn feestelijke en unieke kerstcadeaus!
4. Oudejaarsavond – Breng een toast uit op het nieuwe jaar met uw eigen gegraveerde champagneglas!

Wat zijn gegraveerde champagneglazen

Gegraveerde champagneglazen zijn luxe glazen met een persoonlijke boodschap of ontwerp dat in het glas geëtst is. Dit soort glaswerk wordt vaak cadeau gegeven bij speciale gelegenheden, zoals bruiloften, jubilea, of pensioneringen. Bij het graveren van champagneglazen wordt een draaiend wiel gebruikt om het oppervlak van het glas langzaam weg te etsen. Dit laat een verhoogd ontwerp achter dat voelbaar is als je met je vingers over het glas gaat. Gegraveerde champagneglazen zijn een mooie en elegante manier om een speciale gebeurtenis te herdenken of iemand te laten zien hoeveel je om hem of haar geeft.

Hoe kies je de juiste gravure voor een champagneglas cadeau

Nadat je het perfecte champagneglas geschenk gekozen hebt, moet je de juiste gravure bepalen om de glazen te laten graveren. Geef je cadeau aan een traditioneel stel, laat dan je champagneglazen graveren met een sierlijke font dat bij hun klassieke stijl past. Hebben de bruid en bruidegom een modern thema, kies dan een strak lettertype dat bij hun eigentijdse esthetiek past. Als je het lettertype gekozen hebt, kun je de glazen aanvullen met de namen van het paar, hun trouwdatum of een persoonlijke boodschap. Wat je ook kiest, gegraveerde champagneglazen zijn zeker een gekoesterd geschenk dat de bruid en bruidegom nog jaren zullen koesteren.

Cadeaus Getuigen – Champagneglas met Naam

Zoek je een speciaal cadeau om je getuige te vragen of een kado om haar te bedanken voor haar bijdrage aan jullie onvergetelijke dag? Kijk dan eens naar het champagneglas Elegance, dit glas is per stuk te bestellen en is een echte aanrader voor de bruidsmeisjes en maid of honor. Laat dit mooie champagneglas graveren met haar naam om een blijvende herinnering achter te laten.

Champagneglazen graveren voor een jubileum

Ben je op zoek naar een mooi cadeau voor een jubileum? Voor deze bijzondere gelegenheid zijn gegraveerde champagneglazen een goede keuze. De meeste glazen hebben een snelle levering en kunnen met 2 werkdagen geleverd worden. Je kan de glazen laten graveren met een eigen tekst of met de namen en datum voor een blijvende herinnering. Een jubileum is dé gelegenheid om te proosten met een goed glas champagne. Dus hoe vieren we dit jubileum in stijl? We zoeken een paar champagneglazen goud en laten de champagneglazen graveren met een passende tekst. Denk aan hun voornamen, trouwdatum, de jaartallen of de tekst 50 jaar getrouwd. Er is ruimte voor 2 regels tekst per glas, dus je kan je champagneglazen graveren met wat je wilt. Koop er een goede fles champagne bij en het moment is compleet. Een leuk en attent geschenk voor het 50-jarig huwelijksfeest wat voor altijd die mooie herinneringen aan die dag bewaard! Snelle levering mogelijk.

Champagneglas met thema

Heb je een speciaal thema en wil je een champagne glas graveren? Voor een een outdoor thema is een champagneglas met Calla Lily thema erg leuk. De glazen kun je laten graveren met een eigen tekst. Is het voor een bruiloft en wil je de champagneglazen graveren, dan worden meestal de twee voornamen en trouwdatum gegraveerd. Is er net iemand verloofd of wil je iemand ten huwelijk vragen dan is het champagneglas Cheers to Love één om mee aan te komen. Deze passen natuurlijk ook helemaal in het goud thema. Voor het creëren van een romantische sfeer op je bruiloft zijn glazen met een hart thema een hele goede keuze. Wij hebben er verschillende in ons assortiment en in verschillende kleuren verkrijgbaar. In ons assortiment vind je champagne glazen voor vele bruiloft thema’s met sprankelende harten, kristallen champagneglazen graveren en Mr & Mrs thema. Ook hebben we een unieke collectie glazen in een standaard wat een geweldige uitstraling geeft. Champagne glazen in goud of zilver, vintage en met diamanten ring, je vindt het allemaal.