Champagneglazen

Resultaat 1–24 van de 41 resultaten wordt getoond

19.95

Golden Elegance

Rose Gouden Wijnglazen

52.45

Golden Elegance

Gouden Wijnglazen

52.45
51.40
16.95
16.95
22.95

Champagneglazen

Champagneglazen Vintage

21.95
22.95
47.95

Cadeau Bruidspaar

Mrs. Wijnglas Red Lips

8.49

Cadeau Bruidspaar

Mr. Wijnglas Mustache

8.49

Black and white

Retro Champagneglazen

59.95
14.95
Aanbieding!
69.95 43.50
65.00

Champagneglazen

Champagneglazen Jute

29.95

Champagneglazen Bruiloft

De champagne toost is een van de belangrijkste onderdelen van de huwelijksreceptie. Dus zorg ervoor dat je een mooie set champagneglazen hebt. We bieden een breed scala aan glazen waar je indruk mee maakt! Zo hebben we glazen voor vele bruiloft thema’s met sprankelende harten, gevuld met kristalstenen en Mr & Mrs thema. Ook hebben we een unieke collectie glazen in een standaard wat een geweldige uitstraling geeft. Champagne glazen in goud of zilver, vintage en met diamanten ring, je vindt het allemaal. Bovendien hebben veel van onze glazen bijpassende taartscheppen dus kijk ook eens naar die sets.

Champagneglazen graveren

Om het nog persoonlijker te maken kun je de champagne glazen laten graveren met een elegante gravure zodat de eerste toost extra speciaal wordt. Gegraveerde champagneglazen vormen een blijvende herinnering aan je bruiloft. Ze kunnen op elk toekomstig huwelijksjubileum worden gebruikt om met elkaar te toosten.

Wij graveren de glazen met een machine die een zeer hoge graveerkwaliteit heeft zodat wij een optimale kwaliteit kunnen leveren.

Huwelijkskado Champagneglazen

Als je op zoek bent naar een cadeau voor het bruidspaar dan zijn persoonlijke champagne glazen ook goede keuze. Kies een stijl die bij het bruidspaar past die je vervolgens persoonlijk maakt met een gegraveerde boodschap of de namen van het paar. Elke set bevat twee glazen gemaakt van hoogwaardige materialen. Het enige wat je nog nodig hebt zijn je favoriete bubbels.