Champagneglazen Bruiloft

De champagne toost is een van de belangrijkste onderdelen van de huwelijksreceptie. Dus zorg ervoor dat je een mooie set champagne glazen hebt. We bieden een breed scala aan glazen waar je indruk mee maakt! Zo hebben we glazen voor vele bruiloft thema’s met sprankelende harten, gevuld met kristalstenen en Mr & Mrs thema. Ook hebben we een unieke collectie glazen in een standaard wat een geweldige uitstraling geeft. Champagne glazen in goud of zilver, vintage en met diamanten ring, je vindt het allemaal. Bovendien hebben veel van onze glazen bijpassende taartscheppen dus kijk ook eens naar die sets.

Champagneglas graveren

Om het nog persoonlijker te maken kun je de champagne glazen laten graveren met jullie namen en trouwdatum zodat de eerste toost extra speciaal wordt. Gegraveerde champagneglazen vormen een blijvende herinnering aan je bruiloft. Ze kunnen op elk toekomstig huwelijksjubileum gebruikt worden gebruikt om met elkaar te toosten en de herinneringen hoog te houden. Elke set bevat twee glazen gemaakt van hoogwaardige materialen. Het enige wat je nog nodig hebt zijn je favoriete bubbels.

Wij graveren de glazen met een machine die een zeer hoge graveerkwaliteit heeft zodat wij een optimale kwaliteit kunnen leveren.

Champagneglas hét cadeau idee voor het bruidspaar

Als je op zoek bent naar een huwelijkscadeau dan zijn gegraveerde champagne glazen een goede keuze. Kies eerst de stijl die bij het bruidspaar past. Is het een traditionele bruiloft, kies dan voor klassieke glazen en laat de glazen graveren met een sierlijk lettertype. Is er een modern thema kies dan voor een strak lettertype. Maak de glazen compleet met namen, datum of een persoonlijke boodschap.

Cadeaus Getuigen – Champagneglas elegance

Zoek je een speciaal cadeau om je getuige te vragen of een kado om haar te bedanken voor haar bijdrage aan jullie onvergetelijke dag? Kijk dan eens naar het champagneglas Elegance, dit glas is per stuk te bestellen en is een echte aanrader voor de bruidsmeisjes en maid of honor. Laat dit mooie champagneglas graveren met haar naam om een blijvende herinnering achter te laten.

50 jaar getrouwd cadeau ~ Champagneglazen Goud

Vier je binnenkort een 50-jarig huwelijksfeest en ben je op zoek naar het perfecte cadeau voor het gouden paar? Dat speciale moment in het leven is dé gelegenheid om te proosten met een goed glas bubbels. Dus hoe vieren we dit jubileum in stijl? We zoeken een paar champagneglazen goud en laten dit graveren met een passende tekst. Denk aan hun voornamen, trouwdatum, de jaartallen of de tekst 50 jaar getrouwd. Er is ruimte voor 2 regels tekst per glas, dus je kan graveren wat je wilt. Koop er een goede fles champagne bij en het moment is compleet. Een leuk en attent geschenk voor het 50-jarig huwelijksfeest wat voor altijd die mooie herinneringen aan die dag bewaard!

Champagneglas met thema

Heb je een speciaal thema en wil je een champagne glas graveren? Ook hier hebben we aan gedacht. Voor een een outdoor thema is een champagneglas met Calla Lily thema erg leuk die je ook weer kan graveren met een passende tekst. Is het voor een bruiloft dan worden meestal de twee voornamen en trouwdatum gegraveerd. Is er net iemand verloofd of wil je iemand ten huwelijk vragen dan is het champagneglas Cheers to Love één om mee aan te komen. Deze passen natuurlijk ook helemaal in het goud thema. Voor het creëren van een romantische sfeer op je bruiloft zijn glazen met een hart thema een hele goede keuze. Wij hebben er verschillende in ons assortiment en in verschillende kleuren verkrijgbaar.