Kleur

Materiaal

Prijs

Gastenboek bruiloft? Dat koop je bij Alles voor je Huwelijk! Weet je niet waar je moet beginnen? Het is het gemakkelijkst als je je als eerste afvraagt: wat voor boek wil ik, wil ik een traditioneel, origineel of alternatief gastenboek? Of wil ik het gastenboek voor m’n bruiloft zelf maken? Als je dit eenmaal weet, valt er een groot gedeelte van het aanbod af en wordt de keuze al een stuk kleiner. Wij hebben de gastenboeken voor je onderverdeeld in twee categorieën. Zodat je een duidelijk overzicht hebt van ons aanbod en dit je kan helpen bij het maken van je keuze.

Waarom een Receptieboek op je Bruiloft?

We hebben gastenboeken voor het huwelijk altijd aangeboden, maar we hebben nooit aangegeven waarom je een gastenboek nodig hebt. Een receptieboek is een van de belangrijkste accessoires die je voor je bruiloft zult kopen. We denken dat je het hiermee eens bent. Lees verder en ontdek de drie belangrijkste redenen waarom je een gastenboek nodig hebt.

Een gastenboek is een blijvende herinnering na je trouwdag.

Dit is waarschijnlijk het meest voor de hand liggend maar nog steeds belangrijk om erop te wijzen. Een gastenboek wordt een aandenken aan alle gasten die aanwezig waren op jullie grote dag. Met elk voorbijgaand jaar worden die oprechte berichten, gelukwensen, handtekeningen en herinneringen belangrijker voor je. Het is leuk om na het huwelijk door het gastenboek te bladeren (ik kan dit bevestigen) en die gevoelens opnieuw te lezen.

Een gastenboek kan een effectieve ijsbreker voor gasten zijn.

Wanneer je gasten arriveren lopen ze vaak als eerste naar het gastenboek,  wat een goede manier is om vertrouwd te raken met gasten die al gearriveerd zijn. Wat ook een leuk idee is, is om Guest Cards of Wishing Cards voor gasten op elke tafel te liggen die later in een doos kunnen worden geplaatst. Hierdoor gaan je gasten met elkaar praten en hun huwelijksadviezen en wedding wishes met elkaar delen. Meestal is niet iedereen bekend met elkaar, dus dit geeft je gasten een reden om lekker te kletsen en elkaar te leren kennen.

Een gastenboek is handig voor het schrijven van bedankkaartjes

Weet je niet zeker of de namen goed spelt? Of vraag je je af of het adres dat je hebt, nog klopt? Receptieboeken zijn als een spiekbriefje als het gaat om je bedankkaarten. Ze geven je de juiste spelling en adrescorrecties indien nodig. Als je boek leuke tips en adviezen voor een gelukkig huwelijk bevatten, kun je ook een opmerking in je bedankkaarten maken. Zo kun je de gasten laten weten dat hun vriendelijke woorden op prijs worden gesteld.

Waar plaats je het Gastenboek?

Een van de beste souvenirs die je hebt van de grote dag is je receptieboek. Maar het betekent niets, tenzij je vrienden en familie er een persoonlijke boodschap in kunnen schrijven! Je gasten zullen meer geneigd zijn om een ​​doordachte boodschap te schrijven als het boek zich in hun directe omgeving bevindt. Dus plaats hem niet ergens in een hoek maar zorg er voor dat je een centraal gelegen plek selecteert. Veel bruidsparen kiezen ervoor om hun receptie bij de ingang of uitgang van de ceremonieruimte te plaatsen en vervoeren het boek daarna naar hun receptie voor gasten die aanvankelijk niet konden tekenen. Het plaatsen van het boek op een speciale tafel met een bijbehorend bord zal de gasten wijzen op zijn aanwezigheid en deelname aanmoedigen.

Je kunt ook een gast of één van de bruidskindjes vragen om het boek te beheren. Deze kan dan de aanwezigen aansporen om een paar woorden te schrijven. Dit is een geweldige manier om een ​​familielid of goede vriend te eren die geen speciale rol had voor je huwelijksfeest.

Origineel Gastenboek

Wil je iets bijzonders en zoek je een origineel gastenboek? Er zijn tegenwoordig zo veel verschillende receptieboeken verkrijgbaar, dat er voor iedereen wel wat bij zit. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze originele lijst met gouden hartjes. Ook leuk zijn de enveloppe gastenboeken gepersonaliseerd met jullie namen en trouwdatum waar de gasten de gelegenheid hebben om intieme felicitatie berichten voor het bruidspaar achter te laten. Een origineel receptieboek vind je bij allesvoorjehuwelijk.nl

Gepersonaliseerd trouw gastenboek

Verzamel al die speciale berichten in een van onze stijlvolle gepersonaliseerde gastenboeken. Een prachtige herinnering aan je trouwdag, 50 jaar getrouwd of andere speciale gebeurtenis. Al onze gastenboeken zijn van hoge kwaliteit en exclusief verkrijgbaar bij Alles Voor Je Huwelijk. Onze persoonlijke receptieboeken zijn uniek waardoor onze gastenboeken voor elke gelegenheid een prachtige herinnering zijn.

Alternatief Gastenboek

Wil je wat anders dan het gewone receptieboek? Dan is misschien een alternatief gastenboek wat voor jou. Dan heb je toch een gastenboekje voor later maar dan in één volgens de laatste trends. De leukste alternatieven zijn verkrijgbaar zoals beschrijfbare stenen en schelpen maar kijk ook eens naar de wishes cards, die in vele stijlen verkrijgbaar zijn. De leukste gastenboeken alternatieven die je een mooie plek in je huis kunt geven.
Bekijk onze grote collectie en vind het boek wat perfect bij jullie grote dag past.

Maak het plaatje compleet met een geweldige lijst! Deze kunnen jullie een mooi plekje in huis geven om zo de dierbare herinneringen hoog te houden. De lijst kan gevuld worden met houten harten of met wijn kurken. Kies de lijst die bij jullie past en zo hebben jullie voor altijd een geweldig aandenken!

Ga jullie trouwen in het buitenland of op het strand? Kijk dan eens naar ons Gastenboek Beach Wedding. Compleet met ruimte voor de mooiste trouwfoto een geweldige optie voor het gastenboek. Of het gastenboek wereldbol design? Browse door onze collectie!

Een gastenboek op je bruiloft is een echte must-have en mag dan ook niet ontbreken. Het helpt je onthouden wie er allemaal op je grote dag aanwezig waren. Leg het boek op een goede plek zodat alle gasten de kans hebben om hun gelukswensen op te schrijven. Zo wordt de dag vol liefde en beste wensen voor het nageslacht vastgelegd. Het zal voor het bruidspaar ook erg leuk zijn om later het boek nog eens door te kijken en alle leuke stukjes terug te lezen. Zo zullen jullie nog jaren plezier van het boek hebben en de grote dag blijven herinneren.

Gastenboeken zijn een essentieel onderdeel van het hedendaagse huwelijk, bruiloft of trouwerij. Verras je familie en vrienden met een van onze mooie guest books die bij jullie thema past. Voor veel boeken zijn bijpassende pennen verkrijgbaar.

Ben je op zoek naar een Gastenboek Set voor je huwelijk receptie en plechtigheid die precies met elkaar matched?
Wij hebben diverse sets in ons assortiment in verschillende thema kleuren en designs. De meeste sets voor de bruiloft bestaan uit een ringenkussen, gastenboek met bijpassende pen tot en met de meest prachtige huwelijkskaarsen. Alles precies in de zelfde stijl en kleur.