Honderden bruiloft bedankjes voor jullie Huwelijk

Bedankjes Bruiloft Kopen? Zoeken jullie een stijlvol en origineel bedankje voor een trouwerij, verjaardag, collega, communie of een doop? De leukste bruiloft bedankjes volgens de laatste trends, kortom alle hippe trouwbedankjes vinden jullie bij Alles Voor Je Huwelijk. Een leuk bedankje zal door iedereen gewaardeerd worden maar ook jarenlang gekoesterd worden. Het maakt niks uit of jullie een klein of luxe geschenkje geven, integendeel, het gaat om het idee. Het is altijd heel leuk om je gasten een geschenkje te geven. Zo kunnen jullie je gasten laten weten dat hun aanwezigheid op prijs werd gesteld. Alle presentjes zijn origineel, verrassend en zullen een blijvende herinnering achterlaten.

De bruiloft bedankjes worden meestal aan het einde van de bruiloft gegeven. Daarmee geven jullie je gasten een leuk aandenken mee waardoor zij deze dag nooit zullen vergeten! Wij hebben ze in alle prijsklassen, van goedkoop tot luxe, jullie vinden het hier allemaal!

Originele trouwbedankjes voor de gasten

Een origineel bedankje vind je bij Alles Voor Je Huwelijk. Altijd leuk en altijd de nieuwste collectie. Van trendy sfeerlichtjes tot exclusieve trouwbedankjes in het goud. Bekijk onze ruime collectie die jullie huwelijksdag een totaal nieuwe dimensie zal geven. Deze moderne kunstwerkjes zijn een aanvulling die iedere gast leuk vind op jullie grote dag en die perfect aansluiten op het door jullie gekozen huwelijks thema.

Een leuk Gepersonaliseerd Bedankje

Gepersonaliseerde Bruiloft Bedankjes zijn er voor alle gelegenheden zoals Huwelijksbedankjes, Geboortebedankjes, Communie bedankjes, Doop bedankjes en bedankjes verjaardag. Geef een leuk en origineel bedankje met tekst voor een prachtige herinnering aan jullie trouwdag of speciale gebeurtenis. Ze zijn van hoge kwaliteit en alleen verkrijgbaar bij Alles Voor Je Huwelijk. Unieke persoonlijke geschenkjes voor al jullie gelegenheden. Voeg een leuk en persoonlijk tintje aan je bedankje toe voor een origineel bedankje.

Goedkope bedankjes voor een budget bruiloft

Goedkope bruiloft bedankjes voor je bruiloft of speciale gebeurtenis.ย  Alle bedankjes zijn van hoge kwaliteit en exclusief verkrijgbaar bij Alles Voor Je Huwelijk. Een leuk goedkoop bedankje voor elke gelegenheid. Bijvoorbeeld een leuke sleutelhanger als bedankje of een speciaal bedankje voor je collega, jullie vinden het allemaal hier.

Praktische Bedankjes voor de Trouwerij

Een praktisch bedankje heeft alle positieve eigenschappen! Jullie gasten zullen deze doordachte presentjes namelijk erg nuttig vinden wanneer zij deze leuke attentie na jullie bruiloft ontvangen. Kies bijvoorbeeld voor glazen onderzetters met een chique uitstraling, een bieropener bedankje voor in de keuken of trendy wijnstoppers voor een romantisch avondje met een goed glas wijn. Jeย  kan dit handige bedankje geven bij de receptie, na het feest en elke andere gelegenheid.

Zelf bedankjes maken

Een snoepje is een leuk bedankje om je gasten mee te geven als ze weer naar huis gaan na jullie bruiloft. Met name gasten die met hun kinderen langs komen zullen een beetje zoetigheid voor tijdens de terugweg kunnen waarderen! Wat dacht je van bijvoorbeeld pepermuntjes of de klassieker: chocoladehartjes? Doe de snoepjes bijvoorbeeld in een leuk organzazakje of in een leuk doosje en leg ze klaar bij de garderobe of bij de uitgang, zodat de gasten een bedankje eenvoudig mee naar huis kunnen nemen. Voorzie het doosje of het zakje van een leuk lint, een sticker met namen van het bruidspaar en de trouwdatum of bijvoorbeeld een kaartje met een korte persoonlijke tekst erg leuk om het echt helemaal te personaliseren!

Organza zakjes als Bedankjes

Organza zakjes worden veel gebruikt als bedankje voor de gasten na de bruiloft. Je kunt een organza zakje toevoegen als je bedankjes en leuk vullen met heerlijke snoepjes. Dit wordt sowieso door de aanwezige kinderen zeer gewaardeerd. De snoepjes zijn uiteraard erg lekker maar het oog wil ook wat waardoor je deze in organza zakjes weg kunt geven. Natuurlijk is het niet verplicht om de organza zakjes met snoepjes te vullen, het is ook mogelijk om hier bijvoorbeeld een kaarsje, een zeep bedankje of rozenblaadjes in te doen. Om het zakje te sluiten kun je verschillende soorten lint gebruiken. Er zit standaard wel lint bij maar je kan hier zelf ook nog lint aan toevoegen. Het is namelijk ook mogelijk om het lint te personaliseren met tekst. Leuk hรฉ, zo kan je op het lint bedankt en jullie namen neerzetten.
Daarnaast kan je de organza zakjes met daarin wat lekkers ook combineren met iets wat je gasten kunnen bewaren als leuk aandenken aan de bruiloft. Kijk hiervoor ook eens bij de originele bedankjes om een idee op te doen naar de mogelijkheden. Browse onze website en bekijk onze prachtige collectie. Misschien zie je nog wat leuks voor je verlanglijst, gebruik dan onze wish list.