Servetten Bedrukken

Servetten Bedrukken? Maak je bruiloft compleet met mooie bedrukte servetten van Alles voor je Huwelijk. Na de ceremonie kan het feest beginnen en is het tijd voor het aansnijden van de bruidstaart. Een hoogtepunt van de dag. De bruid en bruidegom snijden samen de taart aan. Als iedereen een stukje taart krijgt is dit hét moment om de servetten toe te voegen.

Ook het diner of buffet is een belangrijk moment van de dag. En ook hier kunnen de servetten natuurlijk niet ontbreken. Leg de servetten op de borden of leg ze bij het buffet. Zo zijn er vele leuke momenten op de dag om de servetten te gebruiken. Je kan de servetten combineren met onze andere huwelijksreceptie accessoires, waaronder onze enveloppendozen, bruidstaart toppers , taartschep en mes en champagneglazen.

Gepersonaliseerde Servetten voor speciale gelegenheden

Bent u zoek naar gepersonaliseerde servetten voor een jubileum, verjaardag of communie, ook hier is aan gedacht. Kijk eens naar onze 25 of 50 jaar servetten voor een leuk accent op de verjaardag.

Browse door onze persoonlijke bedrukte servetten voor uw bruiloft en alle speciale momenten in het leven. Geef je huwelijksfeest de wow factor die het verdient!