Kleur

Prijs

Originele geboortebedankjes & Babyshower bedankjes

Om van je babyshower een uitgebreid succes te maken kun je aan een geboortebedankje denken. Om iedereen te bedanken voor hun bezoek en geluk wensen, is het een leuk idee om een geboortebedankje aan je kraambezoek te geven. Er is een grote selectie aan babyshower bedankjes te vinden. Dus wat kiezen jullie voor bedankjes op de babyshower?

Baby bedankjes bekijken en bestellen

Of je nu een intiem feestje wilt of aan Party chic denkt, wij zijn er om te helpen zodat je babyshower een geweldig feest wordt. Niet alleen zullen onze bedankjes blijvende herinneringen geven, ze laten ook zien hoeveel je om je gasten geeft en hun geluk wensen waardeert voor het meeleven met de geboorte van je kindje.

In ons assortiment vind je geweldige kant en klare babyshower bedankjes en alles wat je nodig hebt om bedankjes zelf te maken voor je kraamfeest. Kleine doosjes, een leuk zakje, roze en blauwe snoep, kleine chocolade, een leuk lintje, mooie strikken en zo veel meer!

Wat zijn babyshower bedankjes

Als je ooit op een babyshower bent geweest, weet je dat ze heel leuk kunnen zijn. Maar wat zijn die kleine bedankjes die de gasten aan het eind van de borrel mee naar huis nemen? Dat noemen we babyshower bedankjes, en het is een manier om je gasten te bedanken die op kraamvisite komen voor de geboorte van het nieuwe broertje of zusje. Meestal zijn de bedankjes klein en goedkoop, maar ze zijn een attente manier om te zeggen “dankjewel” voor je deelname aan het feest. Dus als je een babyshower plant, en je besteld je geboortekaartjes, vergeet dan niet om wat originele bedankjes voor je gasten te bestellen!

Welk geboorte bedankjes zoek je

Als je een geboortebedankje koopt, neem dan de volgende belangrijke punten in overweging voordat je een beslissing neemt.

Moeten de bedankjes in elkaar gezet worden?
Kunnen de bedankjes gepersonaliseerd worden?
Hoeveel wil je uitgeven aan een geboorte bedankje?
Worden de bedankjes tijdens het feest tentoongesteld, en zo ja, hoe?
Heb je gasten met allergieën?

Heb je deze punten onder controle, dan kun je verder gaan met je keuze. Bedenk dan wát voor soort bedankjes je wilt, iets eetbaars, iets nuttigs, een origineel geboorte bedankje of een persoonlijk  bedankje?

En dan, welke bedankjes en welke verschillende kleuren passen het beste bij jullie? Anders is het niet te doen om geschikte bedankjes te vinden. Kijk gericht naar iets passend voor het kraambezoek. Als jullie kiezen voor kant en klare bedankjes dan zitten er standaard kaartjes aan met een lintje. Als extra optie kun je stickers bijbestellen die bedrukt kunnen worden en jouw babyshower bedankjes nog specialer maken.

babyshower bedankjes kant en klaar

Als nieuwe ouder heb je veel om over na te denken. Wat voor autostoeltje moet je kopen? Wat is de beste manier om je baby ‘s nachts te laten doorslapen? En, natuurlijk, wat voor geboortebedankje wil je geven na de geboorte van je baby? Als je zoals de meeste ouders bent, wil je waarschijnlijk niet veel tijd besteden aan het doorbladeren van tientallen verschillende bedankjes en het uitzoeken van het perfecte geboorte bedankje.

Daarom kan het kant-en-klaar bestellen van bedankjes zo’n levensredder zijn. Met een paar muisklikken kun je kiezen uit een groot aantal bedankjes, ze personaliseren met de naam en geboortedatum, en ze direct thuis laten bezorgen. Een origineel geboortebedankje kant-en-klaar bestellen is de probleemloze manier om je kraamvisite te laten zien hoezeer je hun steun in deze bijzondere tijd waardeert.

Geboorte bedankje met naam

Als je op zoek bent naar originele geboortebedankjes voor je kraamfeest, waarom overweeg je dan niet om bedankjes te bestellen met de naam en geboortedatum van de baby erop? Je kunt alles vinden, van een luxe bedankje tot gepersonaliseerde sleutelhangers.

En als je je creatief voelt, kun je zelfs je eigen originele geschenkdoosjes vullen met roze of blauw met snoep of kleine chocolade samenstellen. Voeg gewoon een mooi lintje toe, vul de doosjes met snoep, bestel je favoriete kaartjes met de naam en geboortedatum van je baby en voila! Je hebt een leuk en origineel bedankje waar alle mensen blij mee zullen zijn.

Dus waarom bestel je vandaag geen kraambedankjes met de naam van je baby? Het is de perfecte manier de mensen te laten zien hoeveel je om ze geeft.

Geboorte bedankjes goedkoop

Als je zoals de meeste ouders bent, wil je zo snel mogelijk na de geboorte van je kleintje bedankjes uitdelen. Maar maak je geen zorgen – we hebben een aantal geweldige aanbiedingen voor goedkope bedankjes babyshower die bij ieder thema passen!

Je kunt kiezen uit verschillende soorten en kleuren zoals roze en blauwe, dus je vindt vast en zeker het perfecte geboorte bedankje voor je nieuwe aanwinst. Bovendien zal je kraambezoek zich gewaardeerd voelen als ze de bedankjes ontvangen. Neem dus een kijkje in ons assortiment en bestel je bedankjes vandaag nog!

Kraambedankjes zelf maken

Organza zakjes, snoepdoosjes en flesjes in verschillende kleuren en gevuld met lekkere snoepjes of chocolade worden veel gebruikt als bedankjes en zijn een ware traktatie. Je kunt leuke kleine bedankjes maken door snoepzakjes met een leuk lintje of een klein doosje te vullen met chocolade hartjes, snoepjes of met traditionele doopsuikers.

Deze bedankjes babyshower worden door kleine en grote mensen zeer gewaardeerd als ze op weg naar huis gaan. Het is natuurlijk niet verplicht om het zakje met snoepjes te vullen, het is ook mogelijk om er een kaars of een stukje zeep in te doen. Dan heb je meteen leuke bedankjes voor de babyborrel.

Je kan de bedankjes ook personaliseren met een kaartje of sticker in verschillende kleuren want het is natuurlijk super leuk als je je bedankjes hebt gepersonaliseerd. Je kunt de zakjes ook vullen met iets bruikbaars voor het huis. Neem hiervoor een kijkje bij de praktische bedankjes om een idee op te doen naar de mogelijkheden voor een mooi bedankje voor je kraamfeest.

Een origineel geboortebedankje voor Gender reveal parties

Gender reveal parties worden steeds populairder in NL. Steeds meer stellen kiezen voor een gender reveal party om het geslacht van hun kindje te achterhalen. Er zijn verschillende manieren om een gender reveal party te organiseren, maar de meest populaire is om een taart met roze of blauw glazuur te maken, of om een verzegelde envelop open te snijden met roze thema voor een meisje, blauwe confetti voor een jongen of met muisjes erin. Je gasten bedanken met bedankjes is dan een ware traktatie en super leuk op deze gelegenheid.

Wanneer moet de babyborrel plaatsvinden?

Voor zwangere vrouwen in spe is een babyborrel meestal ergens in het derde trimester. Ongeveer vier tot acht weken voor de uitgerekende datum is een goed moment. Maar elke moeder is anders. Sommigen wachten liever tot na de geboorte van de baby met het uitzoeken van een bedankje zodat ze kunnen zien wat ze nodig hebben. Anderen willen het vroeg doen, zodat ze alle cadeautjes hebben voordat de baby komt en ze in de overlevingsstand staan.

De meeste vinden het een goed idee om het feest vroeg te houden. Zo kun je profiteren van al die behulpzame familieleden die willen helpen met het inrichten van de babykamer. Bovendien heb je dan alle spullen die je nodig hebt als de baby eindelijk zijn intrede doet. Dus ga je gang en plan die babyborrel – zorg er wel voor dat je eerst met de aanstaande moeder overlegt of het haar uitkomt!

Een babyshower is leuk om de komst van een nieuw familielid te vieren. Door gebruik te maken van leuke bedankjes en leuke decoratie kun je het evenement echt persoonlijk maken. Wij streven ernaar om je de beste bedankjes voor babyshowers aan te bieden.

Ook voor prachtige kraam geschenken kun je bij ons terecht. We wensen je veel plezier met het bekijken van onze prachtige artikelen bedankjes en kraamcadeaus.

Ontvang als nieuwe klant updates & inspiratie Nieuwsbrief. Abonneer op onze nieuwsbrief, dit heeft vele voordelen. Via klantenservice informatie heb je toegang tot, bekijk bestelling en bekijk bestelgeschiedenis.