Originele Geboortebedankjes & Babyshower bedankjes

Om van je babyshower een uitgebreid succes te maken kun je aan een geboorte bedankje denken. Om iedereen te bedanken voor hun bezoek en geluk wensen, is het een leuk idee om een bedankje aan de kraamvisite te geven. Er is een ruime keuze aan bedankjes te vinden. Dus wat kiezen jullie voor bedankjes op de babyshower.

Wat voor soort Geboorte Bedankjes zoek je

Bedenk eerst wát voor soort bedankjes je wilt, iets eetbaars, iets nuttigs, een origineel geboortebedankje of een persoonlijks? En dan, welke bedankjes en welke verschillende kleuren passen het beste bij jullie hun?. Anders is het niet te doen om geschikte bedankjes te vinden. Kijk gericht naar iets passend voor het kraambezoek. Als jullie kiezen voor kant en klare bedankjes dan zitten er standaard kaartjes aan. Als extra optie kun je stickers bijbestellen die bedrukt kunnen worden. Je kunt je nu voor de nieuwsbrief inschrijven stay inspired.

Geboortebedankjes zelf maken

Organza zakjes, doosjes en flesjes in verschillende kleuren gevuld met zoetigheden worden veel gebruikt als geboortebedankje en bij de babyborrel. Je kunt een organza zakje of doosje vullen met chocolade hartjes, snoep of de zakjes vullen met traditionele doopsuikers . Deze traktaties worden door de kinderen zeer gewaardeerd als ze op weg naar huis gaan. Het is niet verplicht om bedankjes met snoepjes te vullen, het is ook mogelijk om er een kaarsje of een zeep bedankje in te doen. Dan heb je meteen leuke cadeautjes voor de babyborrel. Je kan de bedankjes personaliseren met kaartjes of met een sticker in verschillende kleuren want het is natuurlijk super leuk als je ook nog je bedankjes kunt personaliseren.Je kunt de zakjes ook vullen met iets bruikbaars voor het huis Neem hiervoor een kijkje bij de originele bedankjes om een idee op te doen naar de mogelijkheden voor een mooie traktatie.

Gender reveal parties

Gender reveal parties worden steeds populairder in NL. Steeds meer stellen kiezen voor een gender reveal party om het geslacht van hun kindje te achterhalen. Er zijn verschillende manieren om een gender reveal party te organiseren, maar de meest populaire is om een taart met roze of blauw glazuur te maken, of om een verzegelde envelop open te snijden met roze of blauwe confetti of muisjes erin. Je gasten bedanken met bedankjes is dan super leuk.

Geboorte bedankjes goedkoop

Als je zoals de meeste ouders bent, wil je zo snel mogelijk na de geboorte van je kleintje geboortebedankjes uitdelen. Maar maak je geen zorgen – we hebben een aantal geweldige aanbiedingen voor goedkope geboorte bedankjes! Je kunt kiezen uit verschillende soorten en kleuren, dus je vindt vast en zeker het perfecte geboorte bedankje voor je nieuwe aanwinst. Bovendien zullen je vrienden en familie zich gewaardeerd voelen als ze de bedankjes ontvangen. Neem dus een kijkje in onze selectie en bestel je geboortebedankjes vandaag nog!

Baby bedankjes online bekijken en bestellen

Of je nu een intiem feestje wilt of aan Party chic denkt, wij zijn er om te helpen zodat je babyshower een geweldig feest wordt. Niet alleen zullen onze geboortebedankjes blijvende herinneringen  geven, ze laten ook zien hoeveel je om je gasten geeft en hun geluk wensen waardeert voor het meeleven met de geboorte van je kindje. Abonneer je op onze nieuwsbrief voor inspiratie. Bij ons vind je diverse geweldige babyshower bedankjes voor je kraamfeest.

Een babyshower is leuk om de komst van een nieuw familielid te vieren. Door gebruik te maken van leuke geboortebedankjes en leuke decoratie kun je het evenement echt persoonlijk maken. Wij streven ernaar om je de beste geboortebedankjes voor babyshowers aan te bieden. Ook voor prachtige kraam geschenken kun je bij ons terecht.

We wensen je veel plezier met het bekijken van onze prachtige artikelen geboortebedankjes en kraamcadeaus.

Abboneer je op onze nieuwsbrief om de laatste updates te ontvangen.