Verzending van uw bestelling

Standaard versturen wij al onze bestellingen met DPD. Alle bestellingen worden met een track en trace systeem en handtekening voor ontvangst verzonden. Bij ontvangst van het pakketje moet worden getekend voor ontvangst. Via de website van DPD kunt u het pakket volgen en weet u precies wanneer het pakket bezorgd gaat worden.

Uw bestelling wordt één keer aangeboden. Als u niet thuis bent, dan wordt de bestelling (indien mogelijk) afgeleverd bij de buren. Lukt dit niet, dan wordt uw bestelling automatisch bij een afhaalpunt van DPD bezorgd. U ontvangt hiervan bericht in uw brievenbus. De bestelling kunt u binnen 7 dagen afhalen op vertoon van uw legitimatie.

Verzendkosten

Voor bestellingen Nederland vanaf € 50
Nederland Geen verzendkosten
Voor bestellingen onder € 50
Binnen Nederland€ 4,25 naar DPD pickup point of € 4.95 naar huis adres
België€ 9.50 naar huis adres en vanaf € 99 Geen verzendkosten

Overige Europese Unie**:

Verzendkosten naar andere landen binnen de Europese Unie bedragen € 15,- voor pakketten tot 10kg. Verzendkosten voor pakketten van 10kg tot 25kg bedragen € 25,-

Buiten Europa**:

Bestemmingen buiten de Europese Unie: verzendkosten op aanvraag.

** Houdt u er rekening mee dat uw lokale postkantoor in het buitenland u wellicht hogere kosten dan hierboven genoemd in rekening brengt wanneer u een postpakket aan ons wilt retourneren.