Welkom in de charmante wereld van onze “Strass Steentjes Bloemen”. Deze bloemvormige, zelfklevende strass steentjes zijn ontworpen om een vleugje natuurlijke schoonheid en elegante schittering toe te voegen aan je creatieve projecten.

Vervaardigd uit hoogwaardig reflecterend acryl, bieden deze platte, zelfklevende bloemen een eenvoudige manier om je ambachtelijke creaties te verfraaien. Of je ze nu gebruikt voor scrapbooking, kaart maken, decoraties of andere artistieke uitingen, ze zullen zeker een opvallende impact maken.

Onze collectie bevat een verscheidenheid aan bloemstijlen. De schattige 6 mm margriet vorm bloemen met 5 bloemblaadjes zijn perfect voor subtiele accenten. Voor een meer luxe uitstraling kun je kiezen voor onze metallic roosjes in goud en zilver. Deze 10 mm zelfklevende metallic hars roosjes komen met 45 stuks op een vel.

Voor grotere toepassingen bieden we ook 3 cm zelfklevende diamanten 6-punts bloemen, die een indrukwekkende fonkeling bieden, ideaal voor het maken van een statement.

Betreed de wereld van onze Strass Steentjes Bloemen en laat de natuurlijke schoonheid van je creativiteit schitteren.