Stap binnen in de betoverende wereld van onze “Strass Steentjes Bloemen”. Deze zelfklevende strass steentjes, gevormd als bloemen, zijn ontworpen om een vleugje natuurlijke schoonheid en elegante schittering toe te voegen aan al je creatieve projecten.

Gemaakt van hoogwaardig reflecterend acryl, bieden deze platte, zelfklevende bloemen een eenvoudige manier om je ambachtelijke creaties te verfraaien. Of je ze nu gebruikt voor scrapbooking, kaarten maken, decoraties of andere artistieke uitingen, ze zullen zeker een opvallende impact hebben.

Onze collectie omvat verschillende bloemstijlen. De schattige 6 mm margrietvormige bloemen met 5 bloemblaadjes zijn perfect voor subtiele accenten. Voor een luxueuzere uitstraling kun je kiezen voor onze metallic roosjes in goud en zilver. Deze 10 mm zelfklevende metallic harsroosjes worden geleverd in vellen van 45 stuks.

Voor grotere toepassingen bieden we ook zelfklevende diamanten bloemen van 3 cm met 6 punten, die een indrukwekkende glinstering bieden en ideaal zijn voor het maken van een statement.

Ontdek de wereld van onze Strass Steentjes Bloemen en laat de natuurlijke schoonheid van je creativiteit stralen.