Enveloppendoos Bruiloft

Een enveloppendoos is tegenwoordig een onmisbare bruiloft decoratie. Want veel bruidsparen hebben de envelop als cadeautip. Het is natuurlijk lastig om tijdens het feest alle enveloppen bij je te houden. Met een enveloppen doos of enveloppe box kun je alle enveloppen stijlvol in ontvangst nemen. En de enveloppen doos is een leuke bruiloft versiering! Waarbij een bijpassend receptieboek of gastenboek natuurlijk niet mag ontbreken.

Waarom een Enveloppendoos?

De meeste koppels gebruiken een enveloppendoos zodat niemand zich zorgen hoeft te maken om de enveloppen. Hierdoor kan iedereen vol van het feest genieten. En waar laat je alle wenskaarten? Een wish box is de perfecte manier om de kaarten van je gasten in ontvangst te nemen zonder dat deze verdwijnen in het feestgedruis.

Voor een prachtige huwelijksreceptie met dromerige tafels en prachtige  decoraties, hebben we een grote verscheidenheid aan enveloppendozen voor je bruiloft. Er zijn zoveel mooie enveloppendozen om uit te kiezen zodat er zeker één te vinden is die perfect aansluit bij het thema. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze houten enveloppendoos. Deze wordt speciaal voor jullie gepersonaliseerd. Willen jullie een speciale kleur kijk dan eens bij de op maat gemaakte dozen

Enveloppendoos Better Save then Sorry

Zorg ervoor dat jullie een enveloppe doos  neerzetten. Hierdoor hebben de gasten een vaste plek om de kaarten en envelopjes te geven. Dit geeft de gasten een veilig gevoel en is tevens een veilige manier om de enveloppen te bewaren. Gebruik een mooie cadeautafel om de doos en cadeaus neer te kunnen zetten. Na het huwelijk kun je de doos gebruiken om al jullie speciale herinneringen en kaarten in te bewaren.

Gepersonaliseerde Enveloppendoos

Een ideale manier om enveloppen op een bruiloft te verzamelen is met een Gepersonaliseerde Enveloppendoos. Deze zijn handig en onderscheidend, en voegt die speciale tint toe aan je bruiloft. Deze enveloppendozen zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en gemaakt van metaal of hout met een kaartsleuf. Plaats op een receptie tafel of in de buurt van het gastenboek tijdens de bruiloft. Sommige zijn zo mooi dat je daarna in je huis kunt zetten voor een uniek aandenken.