Enveloppendoos

Enveloppendoos kopen voor de Bruiloft

Een enveloppendoos is tegenwoordig een onmisbare decoratie op de bruiloft. Want veel bruidsparen hebben de envelop als cadeautip.

Het is natuurlijk lastig om tijdens het feest alle enveloppen bij je te houden. Met een mooie enveloppendoos of enveloppe box kun je alle enveloppen stijlvol in ontvangst nemen.

En de enveloppendoos is een leuke huwelijksversiering! Waarbij een bijpassend receptieboek of gastenboek natuurlijk niet mag ontbreken.

Waarom een Enveloppendoos?

De meeste koppels gebruiken een enveloppendoos zodat niemand zich zorgen hoeft te maken om de enveloppen.

Hierdoor kan het bruidspaar en alle gasten vol van het feest genieten. En waar laat het bruidspaar je alle wenskaarten? Een enveloppendoos is de perfecte manier om de kaarten van je gasten in ontvangst te nemen zonder dat deze verdwijnen in het feestgedruis.

Voor een prachtige huwelijksreceptie met geweldige decoraties hebben we een grote verscheidenheid aan enveloppen dozen voor jullie bruiloft. 

Er zijn zoveel mooie dozen om uit te kiezen zodat er zeker één te vinden is die perfect aansluit bij het thema. Kijk bijvoorbeeld ook eens naar onze houten enveloppendoos.

Deze wordt speciaal voor het bruidspaar gepersonaliseerd met een opdruk van witte sierlijke letters. Willen jullie een enveloppendoos met een speciale kleur die past bij jullie bruiloft kijk dan eens bij de op maat gemaakte enveloppendoos

Better Save then Sorry

Zorg ervoor dat jullie een mooie enveloppendoos neerzetten. Hierdoor hebben de gasten een vaste plek om de kaarten en envelopjes te geven.

Dit geeft de gasten een veilig gevoel en is tevens een veilige manier om de enveloppen te verzamelen.

Gebruik een mooie cadeau tafel om de doos en cadeaus neer te kunnen zetten. Na het huwelijk kun je de enveloppendoos gebruiken om al jullie speciale herinneringen en kaarten in te verzamelen.

Gepersonaliseerde Enveloppendoos

Een ideale manier om enveloppen op je feest te verzamelen is met een gepersonaliseerde enveloppendoos.

Deze zijn handig en onderscheidend en voegt die speciale tint toe aan de grote dag van het bruidspaar. Deze enveloppendoos is in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar en gemaakt van metaal of hout met een kaartsleuf.

Plaats de enveloppendoos op een receptie tafel of in de buurt van het gastenboek. Sommige zijn zo mooi dat je deze daarna in je huis kunt zetten voor een geweldig aandenken aan jullie bruiloft.

Enveloppendoos voor alle thema’s

Bij Alles Voor Je Huwelijk vind je de enveloppendoos voor alle gelegenheden. Op veel bruiloften zie je vaak een enveloppendoos voor de enveloppen staan.

Heel gemakkelijk voor alle kaarten die jullie krijgen. Dozen voor enveloppen heb je in zo veel verschillende vormen en maten dat er voor iedereen wel een passende te koop is.

Kijk goed wat er bij jullie bruiloft past. De doos wordt vaak in het zicht geplaatst dan wil je wel dat het bij je thema past. Willen jullie bijvoorbeeld een romantische of een strakke vierkante enveloppendoos?

Heb je een thema, dan is er vast wel een die bij het thema past. Als je denkt aan een bruiloft met outdoor thema kun je ook onze leuke enveloppendoos Eternal gebruiken. Ook heb je vele vintage enveloppendozen die je gewoon kunt kopen.

Zo kun je bij een outdoor bruiloft denken aan een jute zak als enveloppendoos, een leuk alternatief. Hier kun je ook andere huwelijkscadeautjes in bewaren.

Goedkope opties voor enveloppen

Is je budget niet zo heel groot, kies dan voor een enveloppendoos die goedkoop is. Je hebt ze in vele verschillende uitvoeringen van karton en voor elk budget.

Vaak zijn wat kleinere simpele modellen van karton niet zo duur. Je kunt een goedkoop en simpel model ook zelf opleuken met lint of ander decoratie materiaal.

Een enveloppendoos helemaal zelf maken scheelt ook heel erg in de kosten. Verwachten jullie veel enveloppen dan is een jute zak ook altijd handig.

Die zijn vaak goedkoop en past heel veel in. Of denk aan voorwerpen die je als enveloppendoos goed kunt gebruiken, zoals een koffer of een brievenbus. Decoratie en andere artikelen die je thuis al hebt staan kosten natuurlijk niets.

Let wel op dat  je niet zomaar wat neer zet, anders is het niet duidelijk wat jullie er mee willen.

Enveloppendoos zelf maken

Heb je tijd genoeg en vind je het leuk om zelf een enveloppendoos te maken, dan is dat natuurlijk heel makkelijk. Vaak kun je in hobby winkels een stevige doos van karton kopen die je kunt versieren.

Je kunt ook gewoon een kartonnen doos gebruiken in de maat die jij wilt. Maak je enveloppendoos helemaal naar jullie smaak. Je kunt een doos met van alles bekleden, zoals inpakpapier of stof.

Heb je een stof die hetzelfde als je jurk is dan staat dat heel erg mooi. Met lint, kant, tule en parels of kraaltjes, bloemen of hartjes decoratie is de enveloppendoos helemaal naar jullie eigen stijl te decoreren. Wil je iets heel anders, maakt dan een enveloppendoos van hout.

Die is lekker stevig. Je kunt hem schilderen en schilder jullie namen en trouwdatum er op, dan heb je een originele enveloppendoos. Je kunt je helemaal uitleven. Bedenk wel dat het niet al te gek wordt, je wilt de enveloppendoos natuurlijk wel in het zicht zetten.