Madison Geschenkdoosjes Roze

0.99

  • Eerste naam
    Tweede naam
    Datum
  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Breng een vleugje liefde en romantiek op jullie trouwdag met onze Madison Geschenkdoosjes Roze – het perfecte geschenkje om je dankbaarheid te tonen aan je geliefde gasten! 💖

Met een charmant formaat van 6x6x6 cm zijn deze geschenkdoosjes niet alleen klaar om gevuld te worden met lekkernijen, maar ook met warmte en waardering voor de mensen die deel uitmaken van jullie speciale dag. De roze strik voegt een vleugje zachtheid en romantiek toe, terwijl de gepersonaliseerde sticker met namen en trouwdatum elk doosje omtovert tot een kostbare herinnering aan jullie liefdesverhaal.

En de mogelijkheden zijn eindeloos! Vul de doosjes met snoep, koekjes, zeepjes of kleine verrassingen – alles om je gasten te laten glimlachen en zich speciaal te laten voelen. Met een minimum aantal van 20 stuks, heb je genoeg om al je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid op deze bijzondere dag.

Deze doosjes worden plat geleverd, samen met de losse gepersonaliseerde stickers. Met een snelle levertijd van slechts 3-5 werkdagen, zijn ze binnen de kortste keren klaar om de gasten te betoveren en jullie trouwdag nog specialer te maken.

Laat de liefde bloeien en maak van jullie bruiloft een onvergetelijke viering met onze Madison Geschenkdoosjes Roze! 🌸