Madison Geschenkdoosjes Wijnrood

0.99

  • Eerste naam
    Tweede naam
    Datum
  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Voeg een vleugje elegantie toe aan jullie bruiloft met onze Madison Geschenkdoosjes Wijnrood – het perfecte bedankje om je dankbaarheid te tonen aan je gewaardeerde gasten op jullie grote dag! 🍷

Met een charmant formaat van 6x6x6 cm zijn deze geschenkdoosjes niet alleen klaar om gevuld te worden met lekkernijen, maar ook met liefde en waardering voor de mensen die jullie trouwdag nog specialer maken. De wijnrode strik voegt een vleugje diepte en luxe toe, terwijl de gepersonaliseerde sticker met namen en trouwdatum elk doosje omtovert tot een blijvende herinnering aan jullie liefdesverhaal.

En de mogelijkheden zijn eindeloos! Vul de doosjes met snoep, koekjes, zeepjes of kleine verrassingen – alles om jullie gasten te laten glimlachen en zich speciaal te laten voelen. Met een minimum aantal van 20 stuks, heb je genoeg om al je dierbaren te bedanken voor hun aanwezigheid op deze bijzondere dag.

Deze doosjes worden plat geleverd, samen met de losse gepersonaliseerde stickers. Met een snelle levertijd van slechts 3-5 werkdagen, zijn ze binnen de kortste keren klaar om de gasten te betoveren en jullie trouwdag nog specialer te maken.

Laat de liefde vloeien en maak van jullie bruiloft een onvergetelijke dag met onze Madison Geschenkdoosjes Wijnrood! 🎁