Welkom in de wereld van onze “Strass Steentjes Hart”. Deze hartvormige, zelfklevende strass steentjes zijn ontworpen om een vleugje romantiek en glans toe te voegen aan je creatieve projecten.

Vervaardigd uit hoogwaardig reflecterend acryl, bieden deze platte, zelfklevende hartjes een eenvoudige manier om je ambachtelijke creaties te verfraaien. Of je ze nu gebruikt voor scrapbooking, kaart maken, decoraties of andere artistieke uitingen, ze zullen zeker een indrukwekkende impact maken.

Onze Strass Steentjes Hart zijn verkrijgbaar in een regenboog van 12 verschillende kleuren, waardoor je een breed scala aan mogelijkheden hebt om je projecten te personaliseren.

We bieden twee verschillende maten om aan je specifieke behoeften te voldoen: de subtiele 6 mm hartvormige acryl strass steentjes komen met 100 stuks per vel, terwijl de grotere 10 mm variant wordt geleverd met 50 stuks per vel.

Met een levertijd van 3 tot 5 werkdagen, kun je snel beginnen met het toevoegen van een sprankelende touch van liefde aan je creatieve inspanningen. Betreed de wereld van onze Strass Steentjes Hart en laat je creativiteit schitteren.