Laat het feest beginnen – geen bruiloft is compleet zonder een strooibeurt van Confetti Kegels! Laat je gasten gefascineerd achter terwijl geurige bloemblaadjes liefdevol om hen heen dwarrelen. Met elke gepersonaliseerde kegel, zullen ze nog meer geneigd zijn om mee te doen in de pret en te juichen voor jullie.

Confetti Kegels zijn perfect om je speciale gelegenheid in stijl te vieren: alles wat je nodig heeft is een zak bloemblaadjes van 1 liter, en je kunt aan de slag! De kegels worden geleverd in verpakkingen van 10 – hoe spannend! Dus waarom verzamel je je vrienden, familie en geliefden niet, zwaai je met die kleurrijke kegels en vier je het zoals het hoort?

Vind je het leuk om ze stuk voor stuk te personaliseren – met een leuke tekst of een leuk ontwerp? Dat noemen wij nou betrokkenheid! Het plezier houdt daar niet eens op – mede dankzij ons ontdekken je vrienden en familie misschien wel dat ze een geweldig aandenken aan je grote dag hebben!

Het is belachelijk hoe makkelijk het kan zijn om herinneringen voor het leven te maken. Laat iedereen zien hoeveel ze voor je betekenen met Confetti Kegels! Maak je klaar om de bloemetjes buiten te zetten en laat de jubelstemming beginnen!