Madison Geschenkdoosjes Goud

0.99

  • Eerste naam
    Tweede naam
    Datum
  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Madison Geschenkdoosjes Goud – de ultieme manier om jouw dankbaarheid te tonen aan je geliefde gasten op de grote dag! 💍

Met een elegante afmeting van 6x6x6 cm kunnen deze geschenkdoosjes niet alleen gevuld worden met lekkernijen, maar ook met liefde en waardering voor de aanwezigheid van je dierbaren. De gouden strik voegt een vleugje glamour toe, terwijl de gepersonaliseerde sticker met namen en trouwdatum elk doosje transformeert tot een blijvende herinnering aan jullie speciale dag.

En de mogelijkheden zijn eindeloos! Deze veelzijdige doosjes kunnen worden gevuld met snoep, koekjes, zeepjes of kleine verrassingen – alles om je gasten te laten glimlachen en zich speciaal te laten voelen. Met een minimum aantal van 20 stuks, ben je helemaal klaar om je waardering te tonen aan iedereen die deel uitmaakt van jullie liefdesverhaal.

Deze doosjes worden plat geleverd, samen met de losse gepersonaliseerde stickers. Met een levertijd van slechts 3-5 werkdagen, zijn ze binnen de kortste keren klaar om de gasten te betoveren en jullie trouwdag nog specialer te maken.

Laat de liefde schitteren en maak van jullie bruiloft een onvergetelijke viering met onze Madison Geschenkdoosjes Goud! 🎁