Bedankt Stickers

Zet je eigen namen op je huwelijksbedankjes met onze gepersonaliseerde bedankt stickers. Zo kun je op een geweldige manier een persoonlijk tintje  aan je prachtige bedankjes of bedankt doosjes geven. Leuke stickers met bedankt en compleet met namen en datum van het pasgetrouwde stel. Met een beetje fantasie kunnen de stickers worden gebruikt in tal van creatieve manieren. Denk bijvoorbeeld aan de envelopsluitingen op je uitnodigingen, of als versieringen op je cadeautafel. Zelfs voor andere gelegenheden, zoals verjaardagen, jubilea’s, zijn de bedankt stickers heel leuk.

Kies uit onze gepersonaliseerde bedankt stickers voor bedankjes voor je bruiloft, verjaardag, communie of baby shower. Een van de gemakkelijkste manieren om een persoonlijke tint aan je bedankjes te geven.

De beste bedankjes zijn degenen die de smaak en stijl van de gevers vertegenwoordigen. Vaak wordt dit gedaan door middel van de verpakking. Onze exclusieve lijn van op maat gemaakte designer stickers zullen ervoor zorgen dat je bedankjes niet alleen het wow-effect krijgen maar ook een blijvende indruk maken.

Onze designer bedankstickers zijn zelfklevende, mini kunstwerkjes gecreëerd met klasse, nuance en een beetje speelsheid in het achterhoofd. Met vele ontwerpen, vormen en tientallen kleuren om uit te kiezen, is het een moeilijke beslissing. Maar we zijn er overtuigd van dat er iets perfect bij zit voor elk doosje, blikje of bedankje. Stickers worden bedrukt met namen, datum en/of een speciaal bericht aan je gasten.

Wij bieden ook een bijpassende lijn bruiloft decoratie aan die coördineren met onze exclusieve collectie van designer bedankstickers.

Wij printen de stickers met een machine die een zeer hoge printkwaliteit heeft zodat wij een optimale kwaliteit kunnen leveren.