ideal Veilig en snel betalen met iDEAL
iDeal is de meest gebruikte betaalmethode op internet en is snel, veilig en betrouwbaar. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank of Triodos Bank, dan kun je direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internetbetaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent.
overboeking Betalen per bankoverschrijving
Kun je geen gebruik maken van iDeal dan kun je handmatig het totaalbedrag van de bestelling overmaken op onze rekening. Nadat u het bestelproces heeft afgerond ontvangt u per email een bevestiging van uw bestelling met daarin onze bankgegevens zodat u uw bestelling per bankoverschrijving kunt betalen. Houdt er wel rekening mee dat wij de bestelling pas verzenden wanneer de betaling bij ons binnenkomt. Bij handmatige overboeking kan dit enkele dagen duren!.Onze bankrelatie:
BankABNAMRO
Rekeningnr41.72.71.344
IBANNL18ABNA0417271344
BIC/SwiftABNANL2A
creditcard Mastercard en Visa
Betalen met Mastercard en Visa zijn de wereldwijd de meest gebruikte creditcards. Alles voor je huwelijk rekent géén extra kosten voor het gebruik van deze betaalmethode. Om uw veiligheid te waarborgen maken wij gebruik van PayPall. Uw kaartgegevens zijn dus niet bij ons bekend.
paypal PayPal
Met PayPal, de betrouwbare marktleider voor online betalingen, kunnen kopers en bedrijven online geld overmaken en ontvangen. PayPal heeft meer dan 100 miljoen lidrekeningen in 190 landen en regio’s. PayPal wordt overal door webwinkels geaccepteerd, zowel op eBay als op andere websites.Is het veilig?
PayPal helpt uw creditcardinformatie te beschermen met geavanceerde beveiligingssystemen en fraudepreventiesystemen. PayPal maakt uw financiële informatie nooit bekend aan de webwinkel.Waarom PayPal?
Betalen of geld overmaken via PayPal is gratis Gemakkelijk winkelen en betalen door uw gegevens op te slaan bij PayPal PayPal wordt wereldwijd door miljoenen bedrijven geaccepteerd en is de betaalmethode van voorkeur op eBay
BancontactMisterCash e1600240136796 Mister Cash/Bancontact
Met Mister Cash kunnen Belgische rekeninghouders online aankopen doen middels hun bankpas. De veiligheid en betrouwbaarheid zijn absoluut gegarandeerd. Belgische klanten die bankieren bij de banken: Dexia, Fortis, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank en VDK Spaarbank kunnen via Mister Cash/Bancontact eenvoudig online betalingen verrichten.Met Bancontact/Mister Cash kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankoop bij ons afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als internetbankierder kunt u direct gebruik maken van Bancontact/Mister Cash, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden of speciale software moet installeren.
Sofortbanking europa logo e1600240308944 DIRECTebanking
DIRECTebanking.com is een nieuwe, innovatieve betaalmethode met een transactie beveiliging volgens de TÜV standaard. DIRECTebanking is ontworpen en opgezet door Payment Network AG en is al geruime tijd in gebruik door vele online webwinkels in Duitsland. Via het beveiligde systeem van het Payment Network AG, welke niet toegankelijk is voor de verkopende partij, activeert DIRECTebanking direct en automatisch een overschrijvings formulier vanuit uw online bank rekening. Op deze manier wordt het aankoop bedrag direct afgeschreven en overgemaakt naar de bank rekening van de verkopende partij.