Tule

De Perfecte Finishing Touch: Tule-bedankjes voor Ware Romantiek.

Niets zegt meer ‘huwelijksbedankjes’ dan tule! Geen angst, we hebben het beste van het beste hier – in elke kleur die je hartje begeert. Of het nu gaat om een zacht en romantisch pastel of een opvallende juweeltint, onze drielaags tule brengt elegantie en vreugde bij elke gelegenheid die haar schoonheid waardig is.

En omdat we weten dat je niet genoeg zoetheid en sentimentaliteit kunt krijgen, is het verpakt in handige partijen van vijftig voor meer plezier per bruiloftsgast. Want als het gaat om dankbetuigingen – met stijl – gaat er niets boven tule!

Onze tule is zo populair dat er altijd veel vraag naar is! Wat wil je nog meer? Koop je eigen exemplaar voordat ze weg zijn!

De Liefde Symboliek van Organza Tule in Bruiloften

Tule rondjes is een hoofdbestanddeel van traditionele bruiloften, waarbij elke gast een zoete lekkernij krijgt, genesteld in de plooien van de doorschijnende stof. De symboliek is niemand ontgaan, want deze delicate stof wordt al heel lang geassocieerd met romantiek en liefde.

Bij traditionele bruiloften krijgt iedere gast een bruidssuiker. Een bruidssuiker zijn tule rondjes gevuld met 5 witte amandelbonen. Ieder boontje vertegenwoordigt één van de 5 wensen. De bonen staan voor Gezondheid, Rijkdom, Geluk, Vruchtbaarheid en een Lang Leven.

Op Griekse bruiloften krijgen de gasten ook bruidssuikers. Deze worden Kou feta genoemd. De suikerbonen worden in oneven aantallen in zakjes geplaatst. De oneven nummers zijn ondeelbaar en symboliseren hoe de jonggehuwden alles zullen delen en dat alles altijd onverdeeld blijft.

De bedankjes worden op een zilveren dienblad geserveerd. De traditie zegt indien een ongehuwde vrouw de amandelbonen onder haar kussen legt, haar toekomstige echtgenoot in haar dromen zal verschijnen.