Welkom bij onze prachtige collectie “Zelfklevende Parels”, een schatkist vol met verfijnde en elegante parelversieringen. Of je nu op zoek bent naar klassieke ronde parels of charmante hartvormige parels, wij hebben de perfecte stijlen en maten om aan je behoeften te voldoen.

Onze ronde parels met platte achterkant zijn verkrijgbaar in twee maten: subtiele 4 mm parels met 176 stuks per vel en iets grotere 6 mm parels met 100 stuks per vel. Kies uit klassiek wit of elegant ivoor om uw creatieve projecten te verfraaien.

Voor diegenen die op zoek zijn naar iets unieks, bieden wij ook hartvormige parels. Deze charmante parels zijn verkrijgbaar in drie maten: kleine 6 mm parel harten met 100 stuks per vel, middelgrote 10 mm parel harten met 50 stuks per vel, en grote 1.8 cm parel harten met 18 stuks per vel. Beschikbaar in wit, ivoor en romantisch rood, zijn deze parel harten perfect om een vleugje liefde toe te voegen aan uw ambachten.

Al onze parels zijn zelfklevend en klaar voor gebruik, waardoor ze ideaal zijn voor het versieren van handgemaakte kaarten, bruiloft briefpapier, ambachtelijke projecten en meer. Voeg een vleugje elegantie en verfijning toe aan uw creatieve projecten met onze prachtige collectie van Zelfklevende Parels.