Aanbod manchetknopen

Draag je overhemden met dubbele manchetten? Alles voor je huwelijk biedt een ruime keuze manchetknopen vanaf € 24.95 per set. Het aanbod varieert van klassieke manchetknopen met kristallen tot manchetknopen die er wat moderner en industrieel uitzien door gebruik te maken van metaal en epoxy. Dit klassieke herenaccessoire wordt tegenwoordig niet meer zo veel gedragen, dankzij de opkomst van het overhemd met enkele manchet. Een uitgelezen kans dus om je met dit opvallende modeartikel te onderscheiden van de massa.

Zilver- en goudkleurige manchetknopen

Zilverkleurige of zilveren manchetknopen zijn favoriet dankzij hun minimalistische of industriële look. Metalen manchetknopen zijn uitstekend geschikt voor de zakelijke omgeving en stralen zowel soberheid en respect als aandacht voor detail uit waarmee je je op de werkvloer of tijdens onderhandelingen kunt profileren. Gouden of goudkleurige manchetknopen zijn eigenlijk alleen geschikt voor feestelijke en formele gelegenheden. Op het werk worden ze best vermeden. Bij de juiste gelegenheid brengen manchetknopen echter stijl en klasse over.

Manchetknopen bruiloft

Een bruiloft is de gelegenheid waarbij manchetknopen een onmisbaar accessoire zijn. Niet alleen voegen manchetknopen veel toe aan de outfit van de bruidegom, zonder manchetknopen zal de look van de bruidegom simpelweg incompleet zijn. Onze collectie heeft meer dan genoeg keuze voor iedereen die zich voorbereidt op een bruiloft. Maar daarnaast hebben we ook een speciaal Wedding programma, op maat gemaakte manchetknopen voor de bruidegom, de getuige en de bodes. Het is zelfs mogelijk om een gecoördineerde look te creëren voor alle mannen in team bruidegom.

We verpakken alle manchetknopen in Geschenkverpakking

Alle manchetknopen worden geleverd in een mooie luxe geschenkverpakking, waardig aan de inhoud. Dit maakt onze manchetknopen het perfecte cadeau voor alle mannen met stijl.

Manchetknopen Graveren

Alle manchetknopen in onze collectie voor heren geeft formele kleding de perfecte finishing touch. Ontdek gouden manchetknopen, klassieke stijlen en ontwerpen die kunnen worden aangepast met een gravure op elke manchet knoop. Bekijk snel onze pagina met de nieuwe collectie manchetknopen. Wij bezorgen je bestelling binnen enkele werkdagen.