Wijnetiketten

Personalisatie is een groot deel van de moderne bruiloften en op maat gemaakte wijnetiketten zijn een leuke optie. Wijnetiketten kunnen worden gebruikt om ervoor te zorgen dat je wijnflessen matchen met de rest van het decor van je bruiloft of evenement. Een standaard label kan vaak botsen met de gekozen kleuren die afbreuk zal doen aan de algehele styling.
Je kunt kiezen voor twee verschillende etiketten, een voor de witte wijn en een voor rood en natuurlijk kunnen ze ook gebruikt worden voor champagne of andere drankjes! Je kunt zelfs etiketten voor sprankelend druivensap voor de kinderen maken, wat een geweldige manier is om ze te betrekken bij de grote dag. Voordat je de kleur en het ontwerp uitkiest zou het een goed idee zijn om eerst te weten welke kleur de wijnflessen zijn, het zou jammer zijn als de bestelde wijnetiketten niet bij de flessen passen.

Gepersonaliseerde Wijnflesjes etiketten

Of je nu een bruiloft, jubileum, verjaardag of evenement organiseert – met de Gepersonaliseerde Wijnflesjes etiketten laat je zien dat je hard hebt gewerkt aan de algehele styling om het zo perfect mogelijk te maken! Ze zijn zeer eenvoudig te bestellen en het ziet er ongelooflijk gepland en doordacht uit. We hopen dat je zult genieten van onze persoonlijke wijnetiketten op maat.