Taartschep voor de taart

Of je nu een heerlijke cake serveert als afsluiting van een romantisch diner of de laatste hand legt aan je bruidstaart, het valt niet te ontkennen dat de juiste taartmes en schep de gelegenheid met een beetje klasse en verfijning markeert.

Het aansnijden van de taart is een van de belangrijkste onderdelen van de bruiloft en elk moment zal worden vastgelegd door de fotograaf. Zorg er dus voor dat je een taartmes hebt die er net zo goed uit ziet op de foto’s als jij.

Als je een traditioneel, elegant ontwerp koopt dat de tand des tijds zal doorstaan dan gebruik je je taartbestek nog jaren lang.

Taartschep en mes graveren

Als je een extra speciale manier zoekt om een taartsnijceremonie gedenkwaardig te maken, waarom overweeg je dan niet een taartschepgravure?. Om het nog persoonlijker te maken kun je de taartscheppen laten graveren met een elegante gravure zodat het aansnijden van de bruidstaart extra speciaal wordt.

Met persoonlijke boodschappen en ontwerpen zal zo’n toevoeging op de set echt de aandacht trekken. Er is ook niet veel fantasie voor nodig om grappige teksten te bedenken – denk aan grappen ten koste van het bruidspaar, of songteksten in verband met de gelegenheid. Het zal iedereen zeker iets te lachen geven!

Wij graveren de taartscheppen met een machine die een zeer hoge graveerkwaliteit heeft zodat wij alle artikelen met een optimale kwaliteit kunnen leveren.

Huwelijks cadeau taartschep en mes

Als je inspiratie zoekt voor een cadeau bruidspaar dan is een persoonlijke taartschep en mes een populaire keuze. Kies een stijl die bij het bruidspaar past die je vervolgens persoonlijk maakt met een gegraveerde boodschap of de namen van het paar.

Alle sets bestaan uit een schep en mes gemaakt van hoogwaardige materialen zoals verzilverde zinklegering, rvs, vernikkeling, sprankelende kristallen en duurzaam polyhars.

Bovendien hebben sommige van deze producten bijpassende champagneglazen dus kijk voor inspiratie ook eens naar die sets.