Madison Geschenkdoosjes Groen

0.99

  • Eerste naam
    Tweede naam
    Datum
  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Maak je bruiloft compleet met onze Madison Geschenkdoosjes Groen – het perfecte gebaar van dankbaarheid aan je gasten op jullie grote dag! 💚

Met een charmant formaat van 6x6x6 cm zijn deze geschenkdoosjes niet alleen klaar om gevuld te worden met lekkernijen, maar ook met liefde en waardering voor degenen die jullie speciale moment delen. De groene strik voegt een vleugje frisheid en levendigheid toe, terwijl de gepersonaliseerde sticker met namen en trouwdatum elk doosje transformeert tot een blijvende herinnering aan jullie onvergetelijke dag.

En de mogelijkheden zijn eindeloos! Vul de doosjes met snoep, koekjes, zeepjes of kleine verrassingen – alles om je gasten te laten glimlachen en zich speciaal te laten voelen. Met een minimum aantal van 20 stuks, heb je voldoende om iedereen te bedanken voor hun aanwezigheid op jullie grote dag.

Maak je geen zorgen over de levering, want deze doosjes worden plat geleverd, samen met de losse gepersonaliseerde stickers. Met een snelle levertijd van slechts 3-5 werkdagen, zijn ze binnen de kortste keren klaar om de gasten te betoveren en jullie trouwdag nog specialer te maken.

Laat de liefde bloeien en maak van jullie bruiloft een onvergetelijke viering met onze Madison Geschenkdoosjes Groen! 🌿