Wijnvat-Enveloppendoos Gepersonaliseerd

Wijnvat-Enveloppendoos Gepersonaliseerd
Wijnvat-Enveloppendoos Gepersonaliseerd

199.00

Beschrijving

Een unieke manier om enveloppen te verzamelen, is met deze gepersonaliseerde Wijnvat-Enveloppendoos Gepersonaliseerd. Deze enveloppendoos heeft grenenhouten, eikenhout en metalen ringen, een kaartsleuf en een magnetische deur voor het eenvoudig verwijderen van kaarten. Plaats op een receptie tafel of in de buurt van het gastenboek tijdens de bruiloft en plaats het bij je thuis voor een unieke bruiloft herinnering.

GRATIS personalisatie.

Afmetingen:
Wijnvat 35 x  25 cm diameter in het midden, versmalt tot een diameter van 20 cm aan de uiteinden.
Standaard:  32 x 22 cm.
Kaartsleuf: 15 x 2 cm.
Kenmerken: Een massief eiken wijnvat met metalen ringen, een kaartsleuf aan de bovenkant, een magnetische deur voor het eenvoudig verwijderen van kaarten, een dennenstandaard en gratis personalisatie. We schatten dat het 50-100 kaarten zal bevatten, maar hangt af van de grootte van de kaarten. Houd er rekening mee dat niet elke gast een kaart meeneemt. Als het vat vol begint te raken, is het uiterst eenvoudig om kaarten uit de achterkant te verwijderen.
Materialen: Pine, eiken, metaal. Let op: Natuurlijk voorkomende variaties, zoals knopen, inkepingen en wervelingen in de houtnerf, zijn inherent aan het materiaal en de gegraveerde personalisatie kan variëren met houtnerf. De rustieke afwerking is bedoeld om de warmte en het karakter van deze fysieke eigenschappen te verbeteren en bij te dragen aan hun unieke schoonheid.
Onderhoudsinstructies: Schoon vegen met een droge doek.
Opties voor graveren: kan worden gegraveerd met een enkele initiaal, een monogram en datum (max. 3 tekens voor monogram, max. 8 tekens voor datum), of twee aangepaste regels (max. 15 tekens per regel) zonder extra kosten. Zie meer foto's voor extra weergaven.

Levertijd 2-4 weken.

  • *Regel 1
    *Regel 2
Vergelijk
SKU: 9-3940 Categorieën:, ,

Alles Voor Je Huwelijk