De Sage Wedding-collectie biedt een uitgebreid assortiment aan stijlvolle decoraties en essentiële items voor bruiloften.

Deze collectie omvat tafeldecoraties zoals salie groene tafelnummers, die gecoördineerd kunnen worden met andere items in de collectie. Daarnaast zijn er ook plaatskaarten beschikbaar voor handige zitarrangementen.

Er worden twee gastenboekopties aangeboden, waaronder een houten gastenboek met natuurlijke details en een alternatief gastenboek in de vorm van een vaas versierd met salie groene bladeren. Deze gastenboeken stellen gasten in staat om warme groeten of lieve berichten achter te laten.

Verder bevat de collectie decoraties zoals een salie groene achtergrond en een set van tonale lampionnen in verschillende kleuren en maten, die gebruikt kunnen worden als achtergrond of versterkt kunnen worden met speciale verlichting voor een romantische sfeer.

Receptiebenodigdheden, zoals een unieke enveloppendoos in de vorm van een brievenbus, worden ook aangeboden. 

De Sage Wedding-collectie bevat ook een set om het pasgetrouwde stel te vieren, bestaande uit confettikegels.

Kortom, deze collectie biedt stijlvolle decoraties en essentiële items om ervoor te zorgen dat een bruiloftsfeest mooi en goed georganiseerd is.

Tafeldecoraties

De tafeldecoraties voor de Sage Wedding collectie bestaan uit stijlvolle tafelnummers in saliegroen, een set nummers 1 tot 12, en plaatskaartjes voor gemakkelijk zitten. Deze tafeldecoraties zorgen voor een samenhangende en elegante uitstraling voor elke bruiloftsreceptie.

De saliegroene kleur voegt een vleugje verfijning toe en past bij het algehele thema van de collectie. Naast de traditionele tafelnummers biedt de Sage Wedding collectie ook creatieve ideeën voor tafelstukken en doe-het-zelf alternatieven voor tafelnummers.

Dit stelt koppels in staat om hun trouwdecoratie te personaliseren en hun eigen unieke touch toe te voegen. Of het nu gaat om het gebruik van bloemstukken, kaarsen of andere creatieve elementen, de Sage Wedding collectie biedt een scala aan opties om een prachtige en onvergetelijke tafelsetting te creëren.

Gastenboeken

Twee verschillende gastenboeken zijn beschikbaar in de collectie, één gemaakt van hout met natuurlijke details en de andere in de vorm van een vaas met 60 bladeren in een salie groene kleur. Deze gastenboeken bieden creatieve alternatieven voor traditionele gastenboeken, waardoor stellen hun bruiloft kunnen personaliseren.

Gasten kunnen warme groeten of lieve berichten achterlaten op de pagina’s of bladeren van deze gastenboeken, waardoor een blijvend aandenken van de speciale dag ontstaat. Het houten gastenboek met natuurlijke details voegt een rustieke Touch toe aan de bruiloftsdecoratie, terwijl de vaas met bladeren een vleugje natuur en elegantie brengt.

Het personaliseren van de gastenboeken met handgeschreven berichten voegt een persoonlijke en oprechte Touch toe, waardoor gasten hun beste wensen en liefde voor het paar kunnen uiten. Deze gastenboeken dienen als een gekoesterd aandenken, dat het paar herinnert aan de liefde en steun die ze op hun trouwdag hebben ontvangen.

Versieringen

Creëer een prachtige achtergrond voor de ceremonie of fotobooth met een set van 8 tonale lampionnen in verschillende kleuren en maten. Deze lampionnen zijn een essentiële decoratie voor elke bruiloft, vooral voor degenen die een salie groene achtergrond willen creëren. De tonale variaties in de set zorgen voor diepte en visuele interesse voor de algehele decoratie, terwijl de verschillende maten zorgen voor een dynamische opstelling.

De lampionnen kunnen eenvoudig worden gemonteerd en opgehangen aan een achtergrondframe of bevestigd worden met zelfklevende knoppen. Daarnaast kan de houten taartstandaard worden versierd met gewenste kleuren, wat een elegante Touch toevoegt aan de desserttafel. Met een diameter van 40 cm biedt het een stevig en stijlvol platform om de bruidstaart te presenteren.

Deze decoraties zullen zeker de sfeer van de bruiloft verbeteren en een gevoel van verbondenheid creëren voor de gasten.

Receptiebenodigdheden

Ideaal voor het ontvangen van kaarten en goede wensen, de unieke enveloppendoos in de vorm van een brievenbus is gemakkelijk in elkaar te zetten en milieuvriendelijk. Het biedt een stijlvolle en praktische oplossing voor het verzamelen van trouwkaarten van gasten.

Naast de enveloppendoos zijn er verschillende creatieve ideeën voor alternatieven voor het gastenboek en tafelnummerdisplays op een bruiloft.

Voor gastenboeken biedt de Sage Wedding-collectie een houten gastenboek met natuurlijke details, zodat gasten warme groeten of lieve berichten kunnen achterlaten. Een andere optie is een vaas met 60 saliegroene blaadjes, waar gasten hun berichten op kunnen schrijven en in de blaadjes kunnen plaatsen.

Wat betreft tafelnummers heeft de collectie stijlvolle tafelnummers in saliegroen. De set bevat nummers 1 tot 12, die kunnen worden gecombineerd met de tafelnummers uit de Sage Wedding-collectie. Dit zorgt voor een samenhangende en elegante uitstraling voor de receptietafels.

Meer items in de Sage Wedding Collection

Aanvullende items in de Sage Wedding collectie zijn onder andere:

  • Stijlvolle tafelnummers in een kleurenschema van saliegroen.
  • Een houten gastenboek met natuurlijke details.
  • Een unieke enveloppendoos in de vorm van een brievenbus.

De tafelnummers zijn ontworpen om bij het algehele thema van de collectie te passen en worden geleverd in een set van nummers 1 tot 12. Ze kunnen worden gecombineerd met de tafelnummers uit de Sage Wedding collectie voor een samenhangende uitstraling.

Het houten gastenboek heeft complexe natuurlijke details en biedt een alternatieve en rustieke charme in vergelijking met traditionele gastenboeken.

Voor een unieke twist biedt de collectie ook een alternatief gastenboek in de vorm van een vaas met 60 saliegroene blaadjes. Hiermee kunnen gasten warme groeten of lieve berichtjes achterlaten voor het bruidspaar.

De enveloppendoos, in de vorm van een brievenbus, is een ideaal essentieel onderdeel voor de receptie om kaarten en goede wensen te ontvangen. Het is eenvoudig in elkaar te zetten en milieuvriendelijk.

Veelgestelde vragen

Hoe kies ik de juiste tafeldecoraties voor mijn saliebruiloft?

Bij het kiezen van tafeldecoraties voor een bruiloft met een salie thema, is het belangrijk om rekening te houden met de algehele stijl en esthetiek. Factoren om rekening mee te houden zijn kleurcoördinatie, tafelnummers en plaatskaarten voor gemakkelijke zitplaatsindelingen.

Kan ik het houten gastenboek personaliseren met onze namen en trouwdatum?

Het personaliseren van het houten gastenboek is mogelijk met graveeropties. Dit maakt het mogelijk om namen en trouwdatums toe te voegen, waardoor het gastenboek een persoonlijk tintje krijgt. Meer informatie over graveeropties is te vinden op de website.

Zijn de decoraties gemakkelijk in elkaar te zetten, vooral het achtergronddoek en de lampionnen?

Montagetips voor het decor en de lampionnen zijn onder andere het gebruik van een decorframe of zelfklevende knoppen om ze gemakkelijk op te hangen. De decoraties zijn duurzaam en kunnen gebruikt worden als achtergrond of met speciale verlichting voor een romantisch effect.

Wat is de grootte van de unieke enveloppendoos in de vorm van een brievenbus?

De grootte van de unieke enveloppendoos in de vorm van een brievenbus kan worden gevonden in de productspecificaties. Om deze te kopen, wordt het aanbevolen om de webshop voor de Sage Wedding collectie te bezoeken.

Kan ik individuele items kopen uit de Sage Wedding Collection, of moet ik een set kopen?

Individuele items kunnen worden gekocht uit de Sage Wedding-collectie, waarbij de optie wordt geboden om trouwartikelen te personaliseren. De collectie biedt ook verschillende kleuropties, waardoor aanpassing mogelijk is om aan individuele voorkeuren en thema’s te voldoen.