Het aansnijden van de bruidstaart is een van de belangrijkste onderdelen van de dag en elk moment zal worden vastgelegd door de fotograaf. Zorg er dus voor dat je een taartschep en mes hebt die er net zo goed uit ziet op de foto’s als jij. Als je een traditioneel, elegant ontwerp koopt dat de tand des tijds zal doorstaan dan gebruik je je taartbestek nog jaren lang.

Taartschep en mes graveren

Om het nog persoonlijker te maken kun je het taartbestek laten graveren met een elegante gravure zodat het aansnijden van de bruidstaart extra speciaal wordt. Een gegraveerde taartschep en mes vormt een blijvende herinnering aan je bruiloft.

Wij graveren de sets met een machine die een zeer hoge graveerkwaliteit heeft zodat wij een optimale kwaliteit kunnen leveren.

Huwelijks cadeau Taartschep en mes

Als je op zoek bent naar een cadeau voor het bruidspaar dan is een persoonlijke taartschep en mes een goede keuze. Kies een stijl die bij het bruidspaar past die je vervolgens persoonlijk maakt met een gegraveerde boodschap of de namen van het paar. Elke set bevat een taartschep en taartmes gemaakt van hoogwaardige materialen zoals verzilverde zinklegering, vernikkeling, sprankelende kristallen en duurzaam polyhars.

Bovendien hebben veel van onze sets bijpassende champagneglazen dus kijk ook eens naar die sets.