Gepersonaliseerde Mr & Mrs Gebakvorkjes

24.95


 • Vork 1 - titel (bijv Mr)
  Vork 1 - naam
  Vork 2 - titel (bijv Mrs)
  Vork 2 - naam
 • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
 • Wij verzenden door heel Nederland en België
 • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Op zoek naar het perfecte cadeau voor het bruidspaar? Onze gepersonaliseerde Mr & Mrs Gebakvorkjes zijn een elegante en persoonlijke keuze. Deze prachtige gebakvorkjes zijn gegraveerd met “Mr” op het ene vorkje en “Mrs” op het andere, en de achternaam van het bruidspaar siert het handvat van elk vorkje. Het resultaat is een verfijnd en uniek cadeau dat de liefde van het pasgetrouwde stel viert.

Deze gebakvorkjes zijn met aandacht voor detail vervaardigd en met de hand gegraveerd om ervoor te zorgen dat elk setje een meesterwerk is. Ze zijn niet alleen ideaal voor het aansnijden van de bruidstaart, maar kunnen ook bij elke gelegenheid gebruikt worden om een vleugje elegantie toe te voegen.

Aanvullende Productinformatie:

 • Materiaal: Deze prachtige Mr & Mrs Gebakvorkjes zijn vervaardigd van duurzaam roestvrij staal (RVS) van topkwaliteit, wat zorgt voor langdurige glans en stevigheid.
 • Afmetingen: Elke vork heeft een ideale lengte van 18 cm, perfect voor het genieten van kleine gebakjes, desserts en hapjes tijdens speciale gelegenheden.
 • Personalisatieopties: Deze vorkjes kunnen aangepast worden voor diverse gelegenheden, zoals “Mr & Mr” of “Mrs & Mrs”, en kunnen elk voorzien worden van de naam naar keuze op het handvat.
 • Duurzaamheid: Onze vorkjes zijn gemaakt van zorgvuldig geselecteerde soorten roestvrij staal, wat garant staat voor optimale duurzaamheid en bestendigheid tegen corrosie.

Elk setje wordt geleverd met de garantie van een snelle levertijd van 2-4 werkdagen, zodat je zeker weet dat je op tijd bent voor de grote dag. Geef een persoonlijk en praktisch cadeau dat nog vele jaren zal worden gekoesterd.

Bestel vandaag nog de gepersonaliseerde Mr & Mrs Gebakvorkjes en voeg een vleugje klasse toe aan de speciale momenten in het leven van het bruidspaar.