Staaf Ketting Gegraveerd in echt handschrift ‘I Love You’

34.95


  • Om te personaliseren kunt je een niet gecropte foto met hoge resolutie van de tekst op wit papier uploaden. Een goede belichting heeft de voorkeur. (alleen jpg, jpeg, gif of png zijn toegestaan; 3.5MB max. grootte toegestaan)

    De berichtlimiet is 1-2 woorden.

  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Staaf Ketting Gegraveerd in echt handschrift ‘I Love You’.

Een perfect cadeau voor een verjaardag, een jubileum of gewoon een leuk klein cadeautje voor een jongedame waar ze dol op zal zijn.

Het zien van het handschrift van een geliefde is iets wat je direct herkent en kan vaak een stortvloed aan herinneringen oproepen. Ons nieuwe assortiment handschriften maakt van een sentimenteel handgeschreven briefje of kaartje het meest originele en prachtige cadeau!

Met slechts een foto van het handschrift personaliseren we het cadeau met jouw speciale boodschap – een prachtig gepersonaliseerd aandenken dat ze echt zullen koesteren.

Een charmant en persoonlijk tintje aan het cadeau – ons handschriftassortiment is gloednieuw voor Alles Voor Je Huwelijk.

Onderdeel van onze nieuwe collectie van mooie maar eenvoudige sieraden die ze elke dag met plezier zal dragen. Met een minimalistische stijl is deze stoere staafketting gewaagd maar toch bescheiden en een ideaal sentimenteel cadeau voor beste vriendinnen, moeders of dochters, of een speciaal cadeau voor haar. In een matte goudkleur voor ingetogen elegantie en perfect om elke dag te dragen.

De staaf is 3 cm in lengte en is voorzien van een gouden plating op messing, passend bij haar gevoel voor stijl. Het staafje kan aan één kant gegraveerd worden met een kleine, persoonlijke boodschap, speciale coördinaten of plaatsnaam om het cadeau een extra speciaal tintje te geven. De ketting is 48 cm lang.

Levertijd 4 tot 5 werkdagen.

 

 

Afmetingen 3 × 1 × 0.2 cm
Kleur

Materiaal