Mr & Mrs Gastenboek Script

34.95

 • PERSONALISEER MIJ


  Tekst
  Kleur
  *Kies de titel
  *Achternaam
  *Datum
 • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
 • Wij verzenden door heel Nederland en België
 • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Ben jij op zoek naar de perfecte aanvulling voor je perfecte dag? Kijk dan niet verder! Met Mr & Mrs Gastenboek Script heb je een prachtige manier om je speciale gelegenheid te vereeuwigen. Uitgevoerd in een onberispelijke stijl, zal dit gastenboek zowel jou als je gasten blij maken met zijn warmte en karakter. En dat is nog maar het begin!

Een must-have voor iedere bruiloft, deze elegante boetiek-stijl gastenboek kan worden gepersonaliseerd met jullie laatste naam en trouwdatum. Bovendien kies je uit meer dan 50 verschillende drukkleuren passend bij elke mogelijke bruiloftsstijl. Kies voor wit of ivoor uiterlijk om precies bij het thema van jouw speciale dag te passen.

De afmetingen van 24,5 cm x 17 cm maken het ook ideaal – en door de 24 lege pagina’s is er ruimte genoeg voor elk bericht dat je besluit op te slaan.

Met de snelle levering kun je in slechts 2-4 werkdagen genieten van alle dierbare herinneringen die worden vastgelegd in jouw Mr & Mrs Gastenboek Script! Dus wat wacht je nog? De perfecte geluksherinnering wacht!