Madison Geschenkdoosjes Taupe

0.99

  • Eerste naam
    Tweede naam
    Datum
  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Maak van jullie bruiloft een onvergetelijk feest met onze Madison Geschenkdoosjes Taupe – het perfecte gebaar van dankbaarheid aan je geweldige gasten op jullie speciale dag! 💍

Met een charmant formaat van 6x6x6 cm kunnen deze geschenkdoosjes niet alleen gevuld worden met lekkernijen, maar ook met liefde en waardering voor de mensen die deel uitmaken van jullie liefdesverhaal. De taupe strik voegt een vleugje elegantie toe, terwijl de gepersonaliseerde sticker met namen en trouwdatum elk doosje transformeert tot een kostbare herinnering aan jullie bijzondere dag.

En de mogelijkheden zijn eindeloos! Vul de doosjes met snoep, koekjes, zeepjes of kleine verrassingen – alles om je gasten te laten glimlachen en zich speciaal te laten voelen. Met een minimum aantal van 20 stuks, heb je voldoende om al je gasten te bedanken voor hun aanwezigheid op deze mijlpaal in jullie leven.

Deze doosjes worden plat geleverd, samen met de losse gepersonaliseerde stickers. Met een snelle levertijd van slechts 3-5 werkdagen, zijn ze binnen de kortste keren klaar om de gasten te betoveren en jullie trouwdag nog specialer te maken.

Laat de liefde bloeien en maak van jullie bruiloft een onvergetelijke dag met onze Madison Geschenkdoosjes Taupe! 🎁