Madison Geschenkdoosjes Blauw

0.99

  • Eerste naam
    Tweede naam
    Datum
  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Laat jullie liefdesverhaal stralen met onze Madison Geschenkdoosjes Blauw – het perfecte gebaar van waardering voor jullie gasten op de grote dag! 💙

Met een charmant formaat van 6x6x6 cm zijn deze geschenkdoosjes niet alleen klaar om gevuld te worden met kleine verrassingen, maar ook met liefde en dankbaarheid voor degenen die jullie speciale moment delen. De blauwe strik voegt een vleugje kleur en vreugde toe, terwijl de gepersonaliseerde sticker met namen en trouwdatum elk doosje omtovert tot een kostbare herinnering aan jullie huwelijksfeest.

En de mogelijkheden zijn eindeloos! Vul de doosjes met snoep, koekjes, zeepjes of kleine verrassingen – alles om jullie gasten te laten glimlachen en zich speciaal te laten voelen. Met een minimum aantal van 20 stuks, heb je voldoende om al je dierbaren te bedanken voor hun aanwezigheid op deze bijzondere dag.

Deze doosjes worden plat geleverd, samen met de losse gepersonaliseerde stickers. Met een snelle levertijd van slechts 3-5 werkdagen, zijn ze binnen de kortste keren klaar om de gasten te betoveren en jullie trouwdag nog specialer te maken.

Laat de liefde bloeien en maak van jullie bruiloft een onvergetelijke viering met onze Madison Geschenkdoosjes Blauw! 🎁