Gepersonaliseerde Speelkaarten Florence

2.29


  • *Regel 1 (bijv namen)
    Regel 2 (bijv datum)
  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Maak je speciale gelegenheden nog memorabeler met deze prachtige gepersonaliseerde speelkaarten. Of je nu een bruiloft, verjaardag of jubileum viert, onze Gepersonaliseerde speelkaarten Florence zijn de perfecte toevoeging aan jouw evenement.

Productdetails:

Afmetingen: Elke set is 6.35 cm in breedte, 9.5 cm in hoogte en 2 cm dik – de ideale maat voor moeiteloos spelen en genieten.

Materiaal: Gemaakt van duurzaam plastic, zijn onze speelkaarten ontworpen om talloze uren vermaak te doorstaan, waardoor ze een gekoesterd aandenken blijven voor de komende jaren.

Assemblage: Het persoonlijke tintje zit in de aangepaste stickers die de plastic behuizing versieren. De montage is snel en moeiteloos – plak eenvoudig de gepersonaliseerde stickers op de behuizing en jouw unieke speelkaarten zijn klaar om indruk te maken.

Ontwerp: Onze speelkaarten hebben een klassieke en elegante zwarte achtergrond met het tijdloze kaartontwerp. De personalisatie komt van de op maat gemaakte stickers die jouw unieke stijl en thema van het evenement weerspiegelen.

Minimale hoeveelheid: Om jouw evenement echt bijzonder te maken, bieden we een minimale hoeveelheid van 24 sets, perfect voor zowel grote als intieme bijeenkomsten.

Verwerkingstijd: We begrijpen het belang van tijdige levering en daarom is onze verwerkingstijd slechts 1-3 werkdagen. Je kunt erop vertrouwen dat jouw gepersonaliseerde speelkaarten klaar zijn voor jouw speciale dag zonder vertraging.

Ongeacht de gelegenheid, zijn Gepersonaliseerde speelkaarten Florence ontworpen om een vleugje elegantie en sentimentaliteit toe te voegen aan jouw vieringen. Personaliseer elke set met namen en datum, waardoor ze de perfecte attentie of cadeau zijn voor jouw gasten. Deel de vreugde van liefde en toewijding met degenen die je dierbaar zijn, terwijl ze een blijvend aandenken mee naar huis nemen van jouw bijzondere dag.

Bestel vandaag jouw Florence Speelkaarten met Persoonlijke Stickers en maak van jouw dierbare momenten een tijdloze uiting van liefde en samenzijn. Laat ons deel uitmaken van jouw viering en maak jouw evenement werkelijk onvergetelijk.