Gepersonaliseerde Speelkaarten Mr & Mrs

2.29

 • PERSONALISEER MIJ

  • Maak je bedankjes op maat met onze gepersonaliseerde opties!
  • Kies je favoriete kleur en voeg twee namen en datum toe. 

  Tekst
  Kleur

 • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
 • Wij verzenden door heel Nederland en België
 • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Maak van jouw huwelijksfeest een onvergetelijke ervaring met onze prachtige Gepersonaliseerde Speelkaarten Mr & Mrs. met op maat gemaakte stickers. Deze speelkaarten zijn speciaal ontworpen om jullie liefde te vieren en zijn perfect als uniek huwelijksbedankje van het bruidspaar. Met een breed scala aan kleurenopties voor de stickers, kun je deze aan de plastic hoes bevestigen, waardoor een persoonlijk tintje wordt toegevoegd aan dit prachtige aandenken.

De afmetingen van deze speelkaarten zijn 6.35 cm x 9.53 cm, een perfecte grootte voor comfortabel en moeiteloos spelen. De speelkaarten worden geleverd met een volledig kaartspel en zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze lang meegaan en hun glans behouden.

Wij begrijpen hoe belangrijk tijdige levering is voor jouw speciale dag. Daarom zorgen wij ervoor dat jouw Gepersonaliseerde Speelkaarten Mr & Mrs. binnen slechts 1-3 werkdagen worden verwerkt en verzonden, zodat je ze op tijd in handen hebt om van de viering te genieten.

Het personaliseren van de speelkaarten is gemakkelijk en leuk! Je krijgt de stickers apart meegeleverd en kunt ze eenvoudig zelf aan de plastic hoes bevestigen, waardoor je volledige controle hebt over het ontwerp. Voeg jullie namen en trouwdatum toe om de speelkaarten nog unieker te maken.

Of je ze nu gebruikt als uniek trouw bedankje, een leuke en persoonlijke toevoeging aan tafeldecoraties, of om gasten te vermaken tijdens het feest, deze Gepersonaliseerde Speelkaarten Mr & Mrs. zullen ongetwijfeld een hit zijn. Vier jouw liefde in stijl en maak jouw speciale dag extra memorabel met deze prachtige en persoonlijke speelkaarten.

Bestel vandaag nog jouw Speelkaarten Mr & Mrs. met Gepersonaliseerde Stickers en creëer een blijvende herinnering aan de dag waarop jullie liefde werd bezegeld!