Gepersonaliseerd Tekstbordje – ‘Honden Welkom’

21.99


  • Naam (bijv de familie smid)
  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Op zoek naar een warm welkom voor harige vrienden? Ons Gepersonaliseerde Tekstbordje met de uitnodigende boodschap ‘Honden altijd welkom bij’ is precies wat je nodig hebt. Je kan dit unieke bordje personaliseren met namen of familienaam, waardoor het de perfecte manier wordt om je liefde voor honden te tonen.

Dit tekstbordje meet 250mm in breedte, 230mm in hoogte en heeft een dikte van 0.5cm. Het voegt niet alleen een gastvrije sfeer toe aan elke ruimte, maar herinnert je er ook aan dat je huis een open deur heeft voor honden van alle soorten en maten.

Het tekstbordje wordt met zorg op maat gemaakt en weegt ongeveer 583g, zodat het stevig aan de muur kan worden bevestigd. Het wordt geleverd inclusief touw, klaar om op te hangen en elke bezoeker te begroeten met een glimlach.

Bestel vandaag nog en geef een persoonlijk welkom aan de trouwe viervoeters in je leven. Personaliseer het met naam om familienaam het nog specialer te maken. Bovendien garanderen we een snelle levertijd van 2-4 werkdagen.

Dit Gepersonaliseerde Tekstbordje zal niet alleen de honden, maar ook de mensen in je leven aantrekken. Bestel nu en maak je huis een warme en uitnodigende plek voor iedereen die binnenkomt.