Gepersonaliseerd Leistenen Ophangbordje – ‘If… Can’t fix it!’

21.99


  • Naam (bijv Grandpa)
  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Op zoek naar het ultieme cadeau voor de gepassioneerde doe-het-zelver in je leven? Ons gepersonaliseerde Leistenen Ophangbordje met de motiverende boodschap ‘If… Can’t fix it NO-ONE can!’ is precies wat je nodig hebt. Beter nog, je kan dit unieke bordje personaliseren met een naam naar keuze, zoals ‘Grandpa.’ De perfecte combinatie van inspiratie en persoonlijke betekenis.

Dit ophangbordje van hoogwaardig leisteen meet 250mm in breedte, 230mm in hoogte en heeft een dikte van 0.5cm. Het voegt niet alleen karakter en stijl toe aan elke ruimte, of het nu de tuin, schuur of werkruimte is, maar het herinnert de ontvanger er ook aan dat er geen probleem is dat niet kan worden opgelost.

Het leistenen ophangbordje is met zorg op maat gemaakt en weegt ongeveer 583g, zodat het stevig aan de muur kan worden bevestigd. Het wordt geleverd inclusief touw, klaar om op te hangen en bewonderd te worden.

Bestel vandaag nog en geef een persoonlijk cadeau dat niet alleen inspiratie biedt, maar ook een blijvende herinnering is aan de vastberadenheid van de ontvanger. Personaliseer het met een naam naar keuze om het nog specialer te maken. Bovendien garanderen we een snelle levertijd van 2-4 werkdagen.

Dit Gepersonaliseerde Leistenen Ophangbordje zal niet alleen de werkruimte van uw doe-het-zelver opfleuren, maar ook een glimlach op hun gezicht toveren telkens wanneer ze ernaar kijken. Bestel nu en maak een blijvende indruk met een geschenk dat zegt: ‘If ‘naam’ Cant fix it, NO-ONE can!'”