Gastenboek Floral Gepersonaliseerd

34.95


  • *Regel 1 (bijv namen)
    Regel 2 (bijv datum)
  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Dit betoverende Gastenboek Floral Gepersonaliseerd is de perfecte aanvulling voor elke gelegenheid. Met zijn afmetingen van 20cm x 20cm is dit boek niet alleen handzaam, maar ook een ware schat om te bewaren. Het is gemaakt van hoogwaardig Brown Craft Paper, wat een rustieke en warme uitstraling geeft, en is voorzien van een sierlijk bloemendesign dat het boek een vleugje elegantie en frisheid geeft.

Met maar liefst 22 blanco pagina’s biedt dit gastenboek een blanco canvas voor al je speciale momenten. Of het nu een bruiloft, jubileum, verjaardagsfeest of een ander evenement is, dit boek past perfect bij elke gelegenheid. Laat je gasten hun wensen, herinneringen en gelukwensen rechtstreeks in dit prachtige boek vastleggen, zodat je die kostbare momenten keer op keer kunt herbeleven.

Ons Gastenboek Floral Gepersonaliseerd kan worden bedrukt met twee regels tekst naar keuze. Of het nu de namen van het speciale paar en de datum van hun grote dag zijn, of een gepersonaliseerde boodschap die betekenisvol is voor jou, we zorgen ervoor dat jouw gastenboek een unieke en persoonlijke touch krijgt.

Dus waar wacht je nog op? Voeg een vleugje bloemenpracht toe aan je speciale gelegenheid met ons Gastenboek Floral Gepersonaliseerd. Bestel vandaag nog en creëer blijvende herinneringen die je kunt koesteren!

Levertijd 2-4 werkdagen.