Gepersonaliseerde Ronde Rose Gouden Manchetknopen

26.99


  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Of deze stijlvolle Gepersonaliseerde Rose Gouden Manchetknopen.nu cadeaus voor getuigen, ceremoniemeesters, de bruidegom zelf, vaders of broers van het bruidspaar zijn, deze prachtige manchetknopen zijn niet alleen een accessoire, maar ook een sentimenteel aandenken.

In betoverend rose goud vormen deze manchetknopen een perfect cadeau, dat extra speciaal wordt door de gegraveerde initialen van jouw keuze. Met liefde samengesteld, zullen vrienden en dierbaren gekoesterd worden door dit geschenk, en met de toegevoegde persoonlijke boodschap, zal het voor altijd een waardevol bezit zijn.

Houd er rekening mee dat vanwege de grootte van de manchetknopen we maximaal 4 karakters per manchetknoop kunnen graveren, waardoor het een discreet en toch elegant detail is.

Deze manchetknopen zijn perfect voor uiteenlopende gelegenheden, zoals bruiloften, verjaardagen, kerst, jubilea en bedankjes. Zorg er bij het bestellen voor dat alle details en spelling correct zijn, aangezien we exact zullen graveren zoals aangegeven. Heb je een specifiek verzoek? Neem gerust contact op, we helpen je graag.

Ontdek de klasse van onze rose gouden manchetknopen. Bestel nu en ontvang ze binnen 2-4 werkdagen. Een geschenk dat niet alleen de stijl van vandaag weerspiegelt, maar ook de tijdloze waarde van personalisatie draagt.🌹