Golden Mirror Tray

34.99

  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Verwelkom gasten in stijl met dit prachtige en moderne Golden Mirror Tray, het perfecte alternatieve gastenboek voor jouw speciale dag!

Dit prachtige dienblad heeft een chic ontwerp met geometrische gouden randen en een spiegelende binnenkant, en voegt een vleugje glamour toe aan elk bruiloftsdecor. Of je het nu gebruikt als houder voor advieskaarten of als prachtig middelpunt op je receptietafels, deze Golden Mirror Tray brengt die speciale gloed in je ruimte en beschermt de oppervlakken eronder. Bovendien kun je het koesteren als onderdeel van je huisdecor, zelfs nadat het feest voorbij is!

Dit dienblad is ook een opvallend decoratief detail – plaats er pilaarkaarsen of andere voorwerpen op voor een indrukwekkend effect, of versier het met potplanten voor wat weelderig groen. Welke uitstraling je ook nastreeft, dit elegante stuk levert het zeker. En vergeet niet om Wishes And Advice Cards (apart verkrijgbaar) toe te voegen, zodat al je dierbaren de gelegenheid hebben om warme wensen en speciale gedachten achter te laten!

Levering duurt slechts 1-2 werkdagen, dus bestel nu en maak je klaar om te wow met deze ongelooflijke gastenboek alternatief – Golden Mirror Tray!