Bierkoeler – IJsemmer No.1 Dad

26.99

  • *Kleur emmer
    Naam
  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Ben je op zoek naar een Vaderdag cadeau die jouw oudeheer’s hart sneller laat kloppen –  hier is de Bierkoeler – IJsemmer No.1 Dad!

Geweldig voor een zonnige dag, je vader loungend in zijn favoriete stoel, en daar is het – een ijskoude, perfect gekoelde bier, precies zoals hij het lekker vindt. Dat is waar onze No.1 Dad Bierkoeler in het spel komt!

Deze metalen emmer, met een royale inhoud van 6 liter, is niet zomaar een koeler – het is een ode aan de man, de mythe, de legende die jouw vader is. Gegraveerd met de woorden “DAD Best No.1” en zijn naam, wordt dit niet alleen een geschenk, maar een knipoog naar al die legendarische momenten die jullie samen hebben gedeeld.

Met een gegalvaniseerd interieur om die bieren ijzig te houden, en een keuze tussen helder wit of stoer zwart aan de buitenkant, is deze koeler niet alleen stijlvol maar ook praktisch. Compleet met een handvat voor gemakkelijk dragen en een aluminium opener met een zilverkleurige afwerking – want papa verdient alleen het beste!

Met afmetingen van H 18.5 cm en een diameter van 22.5 cm, is deze koeler perfect voor elk Vaderdag feestje, BBQ of gewoon een ontspannen dag in de achtertuin. De levering is snel, 2-4 werkdagen, want we weten dat sommige geschenken gewoon niet kunnen wachten.

Dus waar wacht je nog op? Verras je vader met de Bierkoeler – IJsemmer No.1 Dad en zie die glimlach op zijn gezicht terwijl hij geniet van zijn favoriete drankje, gekoeld tot in de perfectie. Omdat papa echt de beste is, en hij verdient niets minder dan legendarisch!