Gepersonaliseerde Whiskey IJsemmer

26.99

  • *Kleur emmer
    Regel 1
    Regel 2
  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Hier vind je geschenken die niet alleen koelen, maar ook verwarmen – want hier is onze Gepersonaliseerde Whiskey IJsemmer!

Beeld jezelf eens in: een ontspannen avond, de zon die ondergaat, en daar is het – een glas whisky, perfect gekoeld en klaar om van te genieten. Dat is waar onze whiskey ijsemmer in het spel komt!

Deze metalen emmer, met een royale inhoud van 6 liter, is niet zomaar een ijsemmer – het is een viering van zonneschijn en whisky, twee dingen die altijd voor een glimlach zorgen. Gegraveerd met de woorden “Sunshine & Whiskey” en ruimte voor 2 regels vrije tekst, kun je een persoonlijke touch toevoegen die het echt speciaal maakt.

Met een gegalvaniseerd interieur om je whisky ijzig te houden, en een keuze tussen klassiek wit of stoer zwart aan de buitenkant, is deze emmer niet alleen stijlvol maar ook praktisch. Compleet met een handvat voor gemakkelijk dragen en een aluminium opener met een zilverkleurige afwerking – omdat elke slok whisky een moment van puur genot moet zijn!

Met afmetingen van H 18.5 cm en een diameter van 22.5 cm, is deze emmer perfect voor elke whisky liefhebber, elke feestje of gewoon een ontspannen avondje thuis. De levering is snel, 2-4 werkdagen, want we weten dat sommige momenten gewoon niet kunnen wachten.

Verras die speciale whiskey liefhebber met onze Gepersonaliseerde Whiskey IJsemmer en zie hun gezicht oplichten bij het zien van dit unieke cadeau. Want met een emmer vol zonneschijn en whisky, is elke dag een feest!