Winkelwagen

Alternatief Ringkussen

Alternatief Ringkussen

Resultaat 1–20 van de 29 resultaten wordt getoond

Alternatief Ringkussen – Ben je op zoek naar iets anders dan het standaard ringenkussen? Dan hebben wij een perfecte oplossing voor je.
Je kunt het ringkussentje vervangen door bijvoorbeeld een verzilverde roos of een leuk ringendoosje versierd met kristallen.
Wij bieden een breed assortiment alternatieve ringenkussentjes aan zodat er voor ieder bruidskoppel wel een mooi alternatief bij zit.

Vind jij het ook zo moeilijk om het juiste ringkussentje voor jullie huwelijk te vinden? Vind je dat de normale standaard ringkussentjes totaal niet passen bij jullie stijl?

Bekijk dan onze ruime collectie van alternatieve kussentjes die het huwelijk een totaal nieuwe dimensie geeft. Deze moderne kunstwerkjes zijn een leuke aanvulling voor de kleine ringdrager zodat hij of zij perfect aansluit op de door jullie gekozen huwelijks stijl.

Let op: Vanaf maandag 11 december tot en met vrijdag 12 januari 2018 zijn wij gesloten. U kunt in deze periode via de website blijven bestellen, de bestellingen worden vanaf 15 januari 2018 in behandeling genomen en verstuurd. Sluiten