Luxe Heupfles Set voor Getuige

39.99


  • Naam
    Regel 2
    Regel 3
  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Wil je je best man of getuige laten weten hoezeer je hem waardeert? Dan is deze gepersonaliseerde bruiloft heupfles set het ideale cadeau. Deze heupfles sets maken deel uit van onze luxe collectie en worden geleverd in een prachtige leren geschenkdoos met daarin de heupfles, metalen trechter en twee metalen shot glazen.

Zowel de heupfles als het deksel van de doos zijn gegraveerd met een naam, rol en datum, wat betekent dat deze sets kunnen worden gebruikt voor de getuigen of ceremoniemeester op je bruiloft, of als afstudeercadeau of jubileumcadeau Het ontwerp is rechtstreeks in het grijze leren exterieur van de heupfles en de doosdeksel gegraveerd voor een langdurige afwerking.

Deze premium heupfles sets maken een echt uniek cadeau dat voor altijd gekoesterd kan worden.

Afmetingen:

Geschenkdoos – 22 cm x 17 cm x 5,5 cm

Heupfles – 9,5 cm x 11 cm x 2,5 cm

De heupfles is gemaakt van roestvrij staal en heeft een capaciteit van 150 ml.

Als je deze heupfles voor een andere gelegenheid wilt, gebruik dan het tekstvak ‘Regel 2/Rol’ om de viering toe te voegen die je wilt laten graveren.

Luxe Roestvrijstalen en Leren Heupfles – Deze premium heupflessen maken uitstekende cadeaus voor je getuigen of ceremoniemeester op je bruiloft, of zijn ideaal voor 21ste verjaardagen of afstudeerceremonies.

Gepersonaliseerde Geschenkdoos – De heupflessen worden geleverd in een bijpassende geschenkdoos waarop het ontwerp, inclusief naam en datum, op de deksel wordt gegraveerd.

Roestvrijstalen Trechter en Shot glazen – De set bevat een trechter om eenvoudig je whisky, gin of gekozen alcohol aan de fles toe te voegen, en twee bijpassende shot glazen.

Bestel nu en ontvang deze gepersonaliseerde set binnen 3-5 werkdagen, en maak van elke gelegenheid een onvergetelijke herinnering.