Klassieke Script Pen door Pierre Cardin

24.99

  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Verfijnd en tijdloos – de Pierre Cardin Klassieke Script Pen, een symbool van elegantie.

Onze favoriete bijvoeglijke naamwoorden vormen de perfecte beschrijving voor de Slanke, gestroomlijnde en stijlvolle Pierre Cardin Klassieke Script Pen. Met een roestvrijstalen body, een handig klik-duwmechanisme en een inkt die naadloos vloeit en gelijk is aan 4000 rechte meters, is deze pen het ideale cadeau voor degenen die graag onderweg schrijven. Het is perfect voor diegenen die een nieuwe baan beginnen, net zijn afgestudeerd, of hun pensioen vieren.

Deze pen straalt een tijdloze elegantie uit, die zowel indrukwekkend als functioneel is. Het overstijgt het eenvoudige concept van een schrijfinstrument en wordt een statement van verfijning en stijl. Of je nu aantekeningen maakt tijdens vergaderingen, ideeën opschrijft voor een nieuw project, of simpelweg je gedachten op papier zet, deze pen voegt altijd een vleugje klasse toe.

Maak deze pen persoonlijk door deze te laten graveren met een naam tot 15 karakters. Ons team van graveurs zorgt ervoor dat de personalisatie perfect is, waardoor dit cadeau werkelijk uniek en persoonlijk wordt.

De afmetingen van de pen zijn standaard, waardoor hij comfortabel in de hand ligt en gemakkelijk te gebruiken is.

Geniet binnen 4-6 werkdagen van dit tijdloze symbool van elegantie en verfijning.

Afmetingen14 × 1 cm
Materiaal