Retouradres

Als het door u gekochte artikel niet voldoet aan de verwachtingen, mag u bij ons zonder problemen ruilen. U dient dat dan wel binnen 14 dagen aan ons kenbaar te maken middels de contact pagina. We vragen u daarin aan te geven wat er aan mankeert en of u wilt ruilen of uw geld terug wilt hebben (Wij vergoeden geen betaalde verzendkosten). U ontvangt van ons dan zsm een mail met daarin de instructies voor het terugsturen. Te retourneren producten dienen binnen 14 dagen na ontvangst op uw adres terug in ons bezit te zijn.

Het ruilen is aan een aantal voorwaarden gebonden:

  • De kosten van het terugsturen van de artikelen naar ons zijn voor uw rekening (tenzij het artikel door onze schuld niet voldoet)
  • Het artikel en de verpakking mogen niet beschadigd zijn en mogen geen tekenen vertonen van slijtage/gebruik, hoe klein dan ook
  • Wij verwachten dat u zorgvuldig en netjes met het artikel omgaat en voorzien van de originele verpakking naar ons terug stuurt.
  • Artikelen die gepersonaliseerd voor u zijn kunnen niet geruild of geretourneerd worden.
  • Snoepgoed en oorbellen kunnen niet geruild of geretourneerd worden.

Opsturen van uw artikel kan naar:

Alles voor je Huwelijk
Leusdenhof 24
1108 Cr Amsterdam

Belangrijk:

Voor het retour sturen van een artikel dient u eerst contact met ons op te nemen. Artikelen die niet bij ons zijn aangemeld en artikelen die niet (voldoende) gefrankeerd zijn worden niet teruggenomen.

Retourneren vanuit het buitenland:

Houdt u er rekening mee dat uw lokale postkantoor in het buitenland u wellicht hogere kosten in rekening brengt (dan dat wij aan klanten doorberekenen bij verzenden naar het buitenland) wanneer u een postpakket aan ons wilt retourneren.