Gepersonaliseerde Wijnkist “Huwelijksverjaardag”

19.99


  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Een Leuk Kado voor Huwelijksverjaardagen:  

Op zoek naar het perfecte cadeau om een huwelijksverjaardag te vieren? Onze prachtige wijnkist, met een hartgravure en de mogelijkheid om het aantal jaren huwelijk en een persoonlijke boodschap toe te voegen, is een eerbetoon aan de liefde en de tijd die samen is doorgebracht. De huwelijksverjaardagen van elk liefhebbend paar kunnen worden gevierd met deze speciale wijnkist.

De wijnkist is vervaardigd uit hoogwaardig blank hout, straalt elegantie uit en heeft een robuuste uitstraling. Het scharniermechanisme zorgt voor moeiteloos openen, en de binnenmaat is perfect ontworpen om een fles wijn of champagne (optioneel te bestellen uit een selectie van 10 soorten) te herbergen. De afmetingen zijn als volgt:

  • Hoogte: 95 mm
  • Breedte: 95 mm
  • Lengte: 340 mm

Bij ons begrijpen we het belang van timing bij het geven van cadeaus, en daarom leveren we deze prachtige wijnkist binnen 2-4 werkdagen.

Onze gepersonaliseerde wijnkist is niet zomaar een cadeau – het is een gedenkwaardig eerbetoon aan de liefde en toewijding van het huwelijksjubileum. Het is het perfecte cadeau om elk stel te feliciteren en te verrassen dat jaren van liefde heeft gedeeld. Personaliseer het met je eigen boodschap, zoals “Gefeliciteerd, veel liefs enz”

Bestel vandaag nog en geef een cadeau dat de huwelijksverjaardag onvergetelijk maakt. Maak een keuze uit een selectie van 10 soorten wijn of champagne om dit bijzondere moment te vieren en de liefde te vieren.