Gepersonaliseerde Wijnkist “Gefeliciteerd”

19.99


  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Een Tastbare Felicitatie: Onze Gepersonaliseerde Wijnkist

Er zijn van die momenten in het leven die felicitaties in overvloed verdienen. Voor die gelegenheden hebben we onze prachtige wijnkist met een duidelijke boodschap: “Gefeliciteerd” – groot en duidelijk gegraveerd. Voeg daarbij ruimte voor vier regels tekst naar jouw keuze en je hebt het perfecte cadeau om iemand te feliciteren met een nieuwe baan, een nieuw huis, een diploma, of welke mijlpaal dan ook.

Onze wijnkist is vervaardigd uit hoogwaardig blank hout en combineert elegantie met een robuuste uitstraling. Het scharniermechanisme maakt het openen van de wijnkist moeiteloos, terwijl de binnenmaat speciaal is ontworpen om een fles wijn of champagne (optioneel te bestellen uit een selectie van 10 soorten) te herbergen. Hier zijn de afmetingen:

    • Hoogte: 95 mm
  • Breedte: 95 mm
  • Lengte: 340 mm

Wij begrijpen dat tijd van essentieel belang is bij het geven van cadeaus, en daarom leveren we deze prachtige wijnkist binnen 2-4 werkdagen, zodat je altijd op tijd bent om iemand te feliciteren.

Onze gepersonaliseerde wijnkist is meer dan alleen een cadeau – het is een tastbare felicitatie die een speciale gebeurtenis markeert. Voeg je eigen boodschap toe en maak van elk felicitatiemoment een blijvende herinnering.

Bestel vandaag nog en feliciteer op een unieke en persoonlijke manier. Voeg optioneel een fles wijn of champagne toe om je felicitaties nog specialer te maken.