Gepersonaliseerde Nautische Heren Armband met Gegraveerd Anker

39.99


  • Initialen
  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Voor die speciale persoon die van de zee houdt, zal onze stijlvolle ‘Gepersonaliseerde Nautische Heren Armband met Gegraveerd Anker’ een schat zijn om te koesteren! Deze geweldige accessoire maakt zeker indruk op elke man die vakmanschap van hoge kwaliteit waardeert. Het perfecte cadeau voor zijn verjaardag of voor Kerstmis, hij zal houden van dit unieke sieraad.

Wanneer je de armband om wilt doen, gebruik je het prachtige roestvrijstalen nautische anker om de lus te bevestigen en te sluiten – het zal aanvoelen alsof het verankerd is, mooi en stevig. Je kunt de maat van de armband aanpassen aan je pols met de metalen verstelbare sluiting. Het wordt ook prachtig gepresenteerd in zijn eigen geschenkdoos.

Deze prachtige nautische armband kan gepersonaliseerd worden met de initialen van je geliefde, waardoor het een echt uniek cadeau wordt. Zijn initialen worden geëtst door ons toegewijde team bovenaan het anker. Hij zal genieten van het dragen van deze opvallende armband als hij onderweg is.

Initialen: Maximaal 3 tekens

Lengte Open: 25 cm Afmetingen Gesloten: 10 cm x 2,8 cm x 0,6 cm

Levertijd 4-5 werkdagen

Bestel nu en geef een cadeau dat niet alleen de liefde voor de zee viert, maar ook een blijvende indruk maakt. Deze ‘Nautische Heren Armband – Gegraveerd Anker’ is een prachtig statement-sieraad dat zijn persoonlijkheid onderstreept.