Gepersonaliseerd King Wijnglas

19.99


  • Naam
    Titel (bijv Merlot King, Wijnkoning)
  • Je kan bij ons altijd binnen 14 dagen je pakket retourneren
  • Wij verzenden door heel Nederland en België
  • Wij zorgen ervoor dat je pakketje zo snel mogelijk bij je aankomt

Toon iedereen wie de koning van de wijn is met ons unieke en opvallende ‘Gepersonaliseerd King Wijnglas’! Een perfect cadeau voor je vader op Vaderdag of voor elke wijnliefhebber in je leven voor hun verjaardag of Kerstmis. Dit leuke glaswerk is een geweldige manier om hem te laten zien dat je om hem geeft. Zorg ervoor dat iedereen weet dat hij de baas is over de wijn met dit leuke en praktische wijnglas. Geef ze de ultieme koninklijke behandeling die ze verdienen! Dit wordt een cadeau dat ze nooit zullen vergeten!

Voor een extra speciaal tintje en om het nog specialer te maken voor je dierbare, voeg je hun naam en een boodschap toe zoals ‘wijnkoning’. We garanderen dat dit briljante drinkware cadeau een hit zal zijn onder zijn vrienden! Wees niet verbaasd als zijn vrienden hun eigen wijnglazen krijgen (maar natuurlijk is er maar één echte wijnkoning)!

Of je nu dineert, ontspannen avonden hebt of een speciale gelegenheid viert – proost op je koning met zijn unieke wijnglas. Hij zal zich elke keer dat hij het gebruikt voelen als royalty en het zal hem eraan herinneren hoeveel je van hem houdt. Pak dit geweldige barware cadeau nu voordat de kroon wordt weggenomen!

Belangrijke Opmerking: Als je ‘KING’ in de boodschap wil hebben, voer dit dan in in het bovenstaande berichtenvak – dit is geen standaardtekst.

De naam komt in een sierlijk lettertype, met de boodschap eronder in hoofdletters.

Naam: Tot 12 tekens Boodschap: Tot 15 tekens

Levertijd 2-4 werkdagen